Vote or Die!

6A närmar sig sitt slut och det är dags för den årliga All Star-omröstningen!
 
Vilka 6A-spelare tycker du har varit bäst denna säsongen?
 
Upplägget är följande: Du får rösta på EN målvakt, TRE försvarare, FYRA mittfältare och TRE anfallare. När röstningen är klar så har vi alltså fått fram läsarnas All Star-lag i en offensiv 3-4-3-uppställning.
 
Förra året spelades en väldigt uppskattad All-Starmatch mellan 6A och 6C och omröstningen på Götaholmaren låg som grund för uttagningen till 6A:s lag. Tanken är att detta ska upprepas i år.
 
När det gäller nomineringarna så har Götaholmaren självklart försökt att göra ett så bra jobb som möjligt. Även om bloggen troligtvis sitter inne med den bästa överblicken i världen när det gäller 6A så går det inte att ha total koll på precis allt.
 
Vissa lag i serien har bloggen en väldigt bra kontakt medan det är si och så med andra. När det gäller spelarnas positioner så är det ibland väldigt svårt att hitta rätt. Vissa spelare har spelat på många olika positioner under säsongen. Ska offensiva yttrar räknas som anfallare eller mittfältare? Spelar laget 4-3-3 eller 4-5-1? Är spelaren en offensiv mittfältare eller en släpande anfallare?
 
Skulle ni vilja rösta på en spelare som inte finns med så går det att skriva in ett eget namn!
 
Götaholmaren skulle tycka det vore kul om alla röstade så ärligt som möjligt på de spelarna som ni verkligen tycker har varit bäst, oavsett lagtillhörighet. Sedan förstår bloggen självklart att det kommer att kompisröstas och att det troligtvis kommer dyka upp en och annan Facebook-kampanj där alla vänner ombeds att gå in och rösta, men så är det och världen går inte under för det.
 
Så sätt igång!
 
 
 
#6
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0