Inför ödesmatchen!

Imorgon smäller det, ödesmatch mellan seriens två bottengäng:
 
BOKEDALENS IF - VÄSTKUSTENS BK (19.00 Jonsereds IP)
 
Det känns som bottenstriden definitivt kan avgöras här. Förbundet är som vanligt fruktansvärt slöa med att uppdatera tabellen men Götaholmaren har inte hört något annat än att Bokedalen kommer att få en 3-0 vinst i matchen mot Gårda i omgång 18.
 
Om vi räknar med att BIF får dessa 3 poäng så står både BIF och VBK8 poäng inför matchen lagen emellan. VBK har dock övertag när det gäller målskillnad, -31 jämfört med -47. Ett övertag som BIF inte lär ta in.
 
Skulle VBK vinna så måste alltså BIF minst ta fyra poäng på sina sista två matcher samtidigt som VBK förlorar båda sina. BIF har kvar att möta Olskroken och Björndammen. VBK ställs mot Öjersjö och Gårda. Rent tabellmässigt alltså "lättare" matcher för Bokedalen
 
Formmässigt är det väl inget snack om att VBK är hetare. Laget är obesegrade i sina tre senaste matcher (två oavgjorda och en vinst) och har alltså tagit 5 av sina 8 poäng på dessa matcher!
 
Bokedalen vann i premiären med 4-1 mot Croatia. Sedan dess har laget inte vunnit, på planen. Gårdamatchen förlorades ju med klara 0-5 även om BIF med största sannolikhet kommer få tre poäng. Laget har dessutom släppt in en hel del mål på sistone, närmare bestämt 15 i de tre senaste matcherna.
 
Den enda avstängningen Götaholmaren kan hitta är på VBK:s Adilson Lima, som står på tre gula kort inför denna matchen. Ett tungt avbräck.
 
Bokedalen får tillbaka duktige Nils Hallgren från avstängning.
 
TIPS: Formen avgör! Västkusten tar det!
 
#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0