Inför VBK-Croatia

Imorgon börjar omgång 22 i 6A!
 
VÄSTKUSTENS BK - CROATIA GÖTEBORG (19.30 Kviberg)
 
Förbundets beslut angående Bokedalen-Gårda har inte dykt upp ännu i tabellen men allt talar för att det blir tre poäng till BIF och då är i så fall VBK tre poäng bakom. Laget ska mötas och skulle VBK vinna där så är de förbi igen (på bättre målskillnad) om inget av lagen tagit några fler poäng innan förstås.
 
I denna matchen har dock VBK en hyfsad chans till några poäng. Motståndarna Croatia har fortfarande inte vunnit efter sommaren medan VBK tagit poäng i två matcher i rad (iofs två oavgjorda matcher). Så lite positiva tongångar borde det vara hos VBK som dessutom kommer med en stark trupp.
 
Croatia har dock fått tillbaka Alan Amin (som var på väg bort) och även Boris Lesic (som missat en hel del matcher). Götaholmaren kan inte garantera att dessa herrar är med imon men de spelade senast iallafall.
 
Inget av lagen har några spelare avstängda som Götaholmaren känner till.
 
Lurig match där Croatia inte har så mycket att spela för men samtidigt ligger ju all press på Västkusten.
 
TIPS: Ännu ett kryss för VBK. Matchen slutar lika!
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 
Götaholm tränade idag på ett väldigt blött Kviberg. Shahram vässade formen i målet då han troligtvis vaktar kassen mot Gårda på lördag, då Aleks är avstängd. Dagens målvaktskamp förlorade han dock. En lite halvkrasslig Rasta vaktade det andra målet och släppte in betydligt färre mål och stod väl även (helt neutralt) för fler kalasräddningar! Om antalet insläppta mål hade med lagen att göra låter vi vara osagt.
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 
Att Öjersjös b-lag spelade 3-3 mot Gunnilses c-lag var kanske inte så uppseendeväckande men ÖIF:s 2-0 målskytt var lite oväntad! A-lagsmålvakten Alexander Wester gjorde nämligen det målet! Det ska väl tilläggas att han denna matchen inte vaktade kassen.
 
Före detta FC Romaspelaren Emir Huseinovic dök upp i Gunnilse.
 
#6
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0