VBK-vinst & helgens matcher!

I onsdagskväll tog Västkusten en livsviktig seger på Kviberg när Croatia besegrades med 1-0! Matchvinnare blev Erik Lukacs en bit in på den andra halvleken. Detta gör att VBK kliver upp på 8 poäng och -31 i målskillnad. Bokedalen har för tillfället 5 poäng och -51 men då är inte den förmodade WO-vinsten mot Gårda inräknad. När förbundet tar sig tid att uppdatera detta så borde alltså BIF hamna på 8 poäng och -43.
 
I nästa omgång möts just VBK och BIF. Bokedalen har dock kvar sin match i denna omgången, en riktigt svår match dessutom då formstarka och målglada Marieholm står för motståndet!
 
Det lär bli en spännande avslutning på bottenstriden!
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nu inför helgens matcher:
 
LÖRDAG 22/9
 
GÖTAHOLM BK - GÅRDA BK (13.00 Gamlestadsvallen)
 
Götaholm tar emot Gårda i säsongens sista match på gräset på Gamlestadsvallen. Gårda har trummat på riktigt bra sistone och har tre segrar av fyra efter sommaren. Dock kommer segern mot Bokedalen att bytas till en förlust då Gårda spelade med en avstängd spelare.
 
Både Götaholm och Gårda gar haft Öjersjö som senaste motståndare. Uddamålsvinst för Gårda (4-3) och uddamålsförlust för Götaholm (1-2).
 
Gårda saknar Mawuli Gokah och Götaholm får inte spela med varken Aleksandar Vasilic eller Fredrik Airosto. Trion står nämligen alla på tre gula kort. Shahram Mansouri lär vakta Götaholms mål på lördag men vem som ska rycka sönder högerkanten är oklart...
 
Tobias Petersson har missat lite matcher pga av både rygg- och fotbesvär men är tillbaka i träning och är med i matchtruppen. Även Felix Milkovic är tillbaka i matchtruppen efter att ha missat några matcher.
 
Götaholm har en gruvlig revansch att kräva då vårmatchen slutade med en 6-0 seger för Gårda. Statistiken mot Gårda Gamlestadsvallen talar dock för Götaholm, 3-0 2011 och hela 9-0 2010...
 
UNITED AFRICA FC - ÖJERSJÖ IF (14.15 Bergsjövallen)
 
Serieledarna UAFC tar emot Öjersjö hemma på Bergsjövallen och det kan bli en svår nöt att knäcka. Öjersjö har visat fin form på sistone och vände senast ett 0-1 underläge till en 2-1 vinst mot Götaholm. Motståndarna UAFC går dock som tåget och har 6 raka segrar efter sommaren (även om två är WO-segrar).
 
Inga avstängningar som Götaholmaren känner till men Öjersjö får klara sig utan Pierre Högberg.
 
ÖIF jagar ju bara placeringar medan UAFC jagar seriesegern men Götaholmaren tror det blir hårt. United Africa får se upp med Mikael Nilsson (10 mål) och Marcus Halldin (8 mål), båda gjorde mål sist mot Götaholm.
 
TIPS: UAFC får det men hade matchen varit med på Stryktipset så hade det varit ett 1X.
 
SÖNDAG 23/9
 
MARIEHOLM BoIK - BOKEDALENS IF (16.30 Lövgärdesplan)
 
6A:s sista gräsmatch för iår ska spelas och det är Marieholm som tar emot Bokedalen. BIF ligger illa till i botten, särskilt då Västkusten slog Croatia sist. Marieholm lär inte hinna ifatt topplagen men vill självklart behålla sin tredjeplats.
 
BIF får klara sig utan viktige mittfältaren Nils Hallgren som fick rött sist mot Lekstorp. Ett tungt avbräck.
 
Marieholm har ju gjort överlägset mest mål i serien, 66 stycken. Bokedalen har släppt in mest, 61 stycken. MBoIK har ju också seriens målfarligaste anfallspar, Jimmy-Cannon Nwadinkpa och Toni Ceesay som gjort 31 mål ihop. 21 mer än hela Bokedalen...
 
TIPS: Marieholm kör över Bokedalen och BIF får ladda om till ödesmatchen mot Västkusten.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
 
#6

Kommentarer
Postat av: #12

Är uttagen så ingen frånvaro på lördag
/Hjälmen #12

2012-09-21 @ 08:10:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0