Kaos!

I detta kalla snökaos utan träningar (som väntat ställdes även torsdagens träning på Kviberg in) är det tur att Götaholmaren har sina heta kontakter så det ändå kan bli lite rykten, spekulationer och lösa påståenden om vår fina serie...alltså 6A.

Från att inte haft koll alls på Croatia sedan serien slutade trillade det plötsligt in en massa godbitar. Inte bara har laget en helt ny hemsida (kolla länkarna till höger) utan det har hänt en hel del på spelarsidan...

På målvaktssidan har Croatia gjort klart med en ung målvakt från Utsikten. Trots att Christian Jaconelli Celona (född 1991) har IFK Göteborg som moderklubb verkar han inte vilja ha Glenn som tränare ;-). Celona har tränat en del med a-laget i Utsikten men lär gå in direkt från start hos Croatia. Låter som en riktigt spännande värvning!
  
Christian Jaconelli Celona

Croatia
har även 3-4 andra killar som är klara för klubben. Bland annat Antonio Dakovic från Fadini som alltså inte följer klubben ner i 7:an. Dakovic stod för fyra mål och två gula kort förra säsongen. På minussidan för Croatia verkar det dock som duktige Mikail Sephai (16 mål 2010) inte kommer att spela så mycket, iallafall inte under vårsäsongen. Trots detta lär Croatia bli att räkna med!

Västkusten får troligtvis klara sig utan duktige Emil Östberg som för tillfället verkar hålla till i Norge, där han verkar fått ett guldkantat proffskontrakt med en norsk klubb ;-). Tror Emil missade en hel del av höstsäsongen 2010.

Våra trevliga kollegor på Fiskebäcksbloggen undrade vad vi här på Götaholmaren tyckte om de nya serieförslagen och självklart berättade vi det. Finns HÄR om man vill kolla in det.

Förhoppningsvis blir det lite mildare väder nästa vecka, särskilt på torsdag då det vankas träningsmatch...

Imorgon blir det lite kära återseenden då jag ska träffa två av mina gamla collegekompisar från North Park University. Två legendarer inom skolans fotbollsprogram, PJ Eriksson och Andreas Olofsson. Olofsson var med och vann (och skruvade in en hörna direkt i mål) den historiska matchen mot rivalerna Wheaton med 2-1 den 10:e oktober 2001. Detta var första gången NPU besegrade Wheaton och detta blev början på en storhetstid för laget. Inte för att någon som läser denna blogg bryr sig om just detta...men ändå ;-)

#6    

Kommentarer
Postat av: Laserfjellman

Jag skall göra kaos med dig Rasta!

2010-12-07 @ 10:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0