Jag är inte bitter...

Gårdagens Götaholmsträning bjöd på en hel del snö och en hel del spel. Uppslutningen är fortsatt god då 21 gubbar dök upp, lägg till Groggen i ena kassen och vi har två 11-mannalag.

Bengan lyckades med bedriften att sätta alla backar i samma lag vilket gjorde att det blåa lagets backlinje såg ut som följande: Lati (Sladjans polare som tränat med oss ett tag)-Kevin-Martin J-Rasta. En fruktansvärd snabb, snygg och rutinerad backlinje ;-). Just vänsterkanten imponerade så pass mycket att Bengan efter träningen frågade Lillen: Va Rasta med idag? Det gäller ju att imponera på den nya tränaren. Men, nej jag är inte bitter ;-)

När det gäller nya spelare var det som sagt Lati och även Valle, som båda tränat med oss ett tag nu. Även två andra killar (Abdi och ?) som gjort ett par pass med oss var där.

Mest glädjande var ändå att den gode Shafi dök upp efter att ha hållit sig borta sen serien tog slut...

Träning igen på torsdag och förhoppningsvis lite nya intressanta spelare.

Annars är det ju lördagens avslutning som är veckans stora Götaholmshändelse.

Bland de andra 6A-lagen händer inte så mycket. Lekstorp verkar ha vaknat till och ska iallafall ha ett möte snart för att reda ut framtiden. Laget har ju inte tränat sedan serien tog slut.

Wedbergs nya lag SG-97 träningsspelar vidare och slog storsatsande Härryda med 3-2. Wedberg gick mållös av planen efter att ha spelat andra halvlek, källor inom familjen säger även att han ådrog sig en lättare skada...

GAIK/Kullen, som åkte ur femman, har fått en ny tränare i Magnus "Böjen" Carlsson som senast tränade Majornas Milan - Sandarna...

Det var allt för idag...tillbaka till CL...

#6  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0