Bergsjön by night...

Igår kväll hade Götaholm den stora äran att träna på Bergsjövallen mellan 19.30-21.00! Hela 18 gubbar hade dock dykt upp och då saknades alla juniorer eftersom de hade match. Helt ok, med tanken på att det inte är match förrän på lördag.

Större delen av träningen bestod av spel med lite olika restriktioner, ibland annat två tillslag och mål via inlägg. I ärlighetens namn var det väl ingen höjdarträning. Lite lojt och slött. Dåligt hemjobb blandad med felpass. Träningen bjöd dock på en och annan godbit. Ljungan fick chansen igen i anfallet efter senaste b-lagsmatchen. Det slutade faktiskt med ett par fullträffar, bland annat ett fint nummer (när det var två tillslag) då han tog ner den på bröstet och dunkade in bollen. Ljungan bjöd även på en fin nick över när han hade öppet mål. Fast de är svåra ;-)

Berg var het och hängde ett par bollar. Även Tobbe stod för en fin fullträff med "VM-bollen".

Dagens Wedberg stod faktiskt inte Wedberg själv för (trots att han sa mycket dumt) utan det var den långe dansken som kläckte en fin kommentar. GBK var nämligen inte det enda 6A-laget som tränade på Bergsjövallen denna kväll utan planen delades med Croatia. Victor tyckte att vi skulle spela en "internmatch" mot Croatia. ;-)

Wedberg yrade dock om att han skulle betala Ljungan för att bryta knäskålen på någon. Låter som en ovanlig skada ;-)

Apropå Croatia var det väldigt tunt med folk (10-12 st) med tanke på att de har ett toppmöte mot Bokedalen att se fram emot till helgen.

Imorgon börjar omgång 21 med matchen Elisedal-Gårda. Med tanke på tabelläget är väl inte detta Överåsderby jättehett. Elisedal har en teoretisk risk att åka ut men det känns inte jättetroligt. Elisedals form är väl sådär, två förluster och två oavgjorda på de fyra senaste. Gårda har varit lite upp och ner under säsongen men har prickat formen och har tre raka. Imponerade stort med att slå serieledarna Bokedalen med hela 5-0 sist! Har chans på fjärdeplatsen. Varken Elisedal eller Gårda har några avstängningar pga av röda kort, möjligen pga av gula då säsongen börjar gå mot sitt slut. TIPS: Målrik Gårdaseger men ett par baljor från Delmoro.

På fredag är det dags för ett annat mittenmöte då Olskroken ska bege sig ut på landsbygden för att möta Lekstorp på konstgräset. Krokens form är ju sådär men efter de två 0-5 förlusterna var det ett fall framåt med 2-2 mot Västkusten sist. Kroken kommer med sin ordinarie trupp och vill säkert behålla fjärdeplatsen säsongen ut. Lekstorp blandar och ger som vanligt, två oavgjorda och två förluster på de fyra senaste. TIPS: Även denna match är svårtippad, men jag säger att det äntligen vänder för Kroken och Söder avgör.

Dagens länk är en klassiker från Götaholms avslutningsresa till Köpenhamn, kanske inte så intressant för alla icke-Götaholmare, men vi som var med kan njuta ;-)

Säsongen är inte slut än, men Silly Season har redan början. Senaste ryktet är att båda bröderna Wedberg är på väg att flytta till San Marino för att försöka slå sig in i landslaget ;-)

Träning imon för GBK!

#6


Kommentarer
Postat av: Malte humle jäst och vatten

micro levererar 1990 lååt den smaka!



http://www.youtube.com/watch?v=4qwpQCa1byA&feature=related

2010-10-06 @ 21:22:18
Postat av: Rasta

Får bli nästa länk!

2010-10-07 @ 12:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0