Målskyttar

Med bara en omgång kvar ser toppen på 6A:s skytteliga ut som följer:

SKYTTELIGA 6A

Martin Delmoro
(Elisedal IS) 23 (1)

Jonas Söderström
(Olskrokens IF) 17 (2)

Mikail Sepahi (Croatia Göteborg) 16 (-)

Boris Lesic
(Croatia Göteborg) 15 (2)

Daniel Wedberg (Götaholms BK) 14 (-)

Niklas Nilsson (Bokedalens IF) 12 (1)
Johan Nilsson (Bokedalens IF) 12 (1)

Fredrik Airosto (Götaholms BK) 10 (5)

Nicklas Westman (Bergums IF) 9 (1)
Tobias Johansson (Bokedalens IF) 9 (-)
Patrik Clasborg (Bergums IF) 9 (-)

Farid Runklint (Gårda BK) 8 (1)
Erik Lukacs (Västkustens BK) 8 (-)
Magnus Karlsson (Bergums IF) 8 (2)
Daniel Jonasson (Lekstorps IF) 8 (-)
Mawuli Gokah (Gårda BK) 8 (-)

Det hände ju inte så jättemycket i toppen i denna omgången. Via sitt straffmål mot Lekstorp klev Krokens Jonas "Söder" Söderström upp som ensam tvåa efter Martin Delmoro. Ser man på sista omgången ur skytteligsperspektiv så är ju mötet Olskroken-Elisedal intressantast då just Delmoro ställs mot Söder. Delmoro har ju iofs redan avgjort skytteligan för det känns ju inte troligt att Söder gör sex baljor medans Kobran går mållös. Prestigemässigt kan det ju dock var skönt för Söder att hänga fler i just detta möte.

Det är svårt att tippa någon riktig målfest då det står så mycket på spel i de andra matcherna och många lag kanske vill säkra lite hemåt. Bokedalen som öst in mål innan har nu faktiskt bara gjort 5 mål på de senaste 4 matcherna. De ställs ju mot Götaholm som har gjort 15 mål på sina 4 senaste matcher. De är de två målgladaste lagen som möts.

Formstarka Gårda (fyra raka segrar) med 16 mål på de fyra senaste ställs mot Croatia. Ett lag som visat att de kan göra mål (10-0 mot Fadini) men har bara gjort 3 på de senaste 2 matcherna. Croatia måste ju dock vinna mot Gårda (som "bara" har fjärdeplatsen att spela för) så det blir nog full fart framåt!

I bottenmötet möts två av de målsnålaste lagen. Fadini är sämst i serien med 30 gjorda mål och Västkusten är trea från slutet med sina 36 (Olskroken smiter emellan med sina 32). Någon målfest blir nog inte att vänta där, särskilt då Fadini klarar sig på oavgjort.

Både Öjersjö och Bergum har producerat 43 mål var än så länge. Formstarka Bergum (fyra raka segrar) har ju trummat på och har gjort 14 mål på de senaste 4 matcherna. Öjersjö visade ju sist mot Götaholm att de både kan göra och släppa in mål. Kanske detta är omgångens målfest?

Götaholm tränar inte på plan imorgon på grund av landskampen Holland-Sverige (de enda tiderna vi hade kunnat på hade krockat med matchen). Istället är gymmet och löparspåren öppna ;-)

#6

  


Kommentarer
Postat av: Groggen

En liten kamp kan även väntas mellan Rasta o Wedberg i GBK's interna poängliga. Rasta 87 mot Wedbergs 85.

2010-10-11 @ 19:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0