Read all about it!

Götaholmaren börjar med att presentera Götaholms nya tränare: Bengt Jeansson. Bengt har säsongen 2010 tränat Annebergs IF, som spelar i division 5 Halland Norra. Laget slutade på en sjätteplats.

Under sin aktiva karriär var Jeansson målvakt och var med om Bergshamras (utanför Stockholm) resa från division 9 till division 2. Efter detta blev det en tid i Råsunda och Västerhaninge innan det blev två säsonger som reservmålvkat i Djurgårdens IF (vilket uppskattas här!).

Tränarmässigt har han varit målvaktstränare och även ansvarig för Hammarbys reservlag. När han väl flyttade till Göteborg blev det tränaruppdrag i bland annat Gunnilse, Överås och nu senast alltså i Annebergs IF.

När Jeansson presenterades som tränare för just Anneberg gick följande att läsa på deras hemsida:

"Dock kan vi konstatera att en sak, som Bengt kommer att lägga vikt vid, är att en match varar i 90 minuter och att spelarnas ork också ska räcka till under denna tid ! Enligt Bengts egen utsago har han ibland av sina spelare blivit kallad både Idi Amin och Sadam Hussein, som ju också var kända för att plåga sitt folk ! Men samma spelare har också sagt att träningarna  varit mycket varierade och också mycket intressanta och givande. Att bollen kommer att vara med i alla moment är nog ingen djärv gissning !"

Sånt gillar vi!

När vi ändå blåser på med de stora nyheterna kan vi här släppa att Daniel Wedberg var och provtränade med Slottsskogen/Godhem och enligt vissa rykten är det Lindome som Sladjan varit och testat med. SG97 kan säkert behöva en målskytt då Wedberg själv gjorde mer mål än hela laget som för övrigt blev toksist i 4B med 2 poäng och 9-104 i målskillnad. Lindome blev trea i division 2 Södra Götaland. Där återfinns bland annat den gamle Utbynässpelaren Mikael Alfredsson som via Örgryte alltså hamnat i Lindome.

Fjellman har ju redan meddelat att han inte lägger skorna på hyllan och även Robin Larsen stänger inte dörren helt. Det gillar vi...

Götaholm har även haft en träning idag. 11 gubbar på gruset (varav alla tre ledarna var inräknade). Efter lite kvadrat var det bara spel. Det "lite" yngre röda laget (Freddan, Freddie, Martin J, Dani och Kevin) var bättre större delen av matchen. Men det blåa rutinerade laget (Rasta, Tobbe, Victor, Groggen, Lillen och Ronny) var som bäst när det gällde. När det blev dags för klassiska "sista målet vinner" var det Tobbe som med en tunnel avgjorde tillställningen. Mest minnesvärt var annars en kanonräddning av Freddan på ett skott från Rasta och en dribblingsräd av Groggen som slutade med ett klassmål.

I omklädningsrummet var det snack om att utan Wedberg var det dåligt med Wedbergare. Detta skulle dock visa sig vara fel. Det börjar pratas om alla våra gula kort i serien (60 stycken) och Tobbes alla gula. Freddan frågar då Victor hur många procent av Götaholms alla gula som Tobbe hade tagit. Danskens matematiska uträkning var lysande: Nu ska vi se, 10 av 60, det blir en 1/6, och sen blir det 2/3!

Freddie visade lite senare att det räcker med en Wedberg på träning för att få goa kommentarer. Det snackas amerikansk idrott, NFL och NHL. Freddie tycker Tobbe kollar på för mycket och säger: Kan du baseboll också eller? Vad heter Red Sox förste skytt då? Till Freddies försvar ändrade han sig dock snabbt...till slåare ;-)

Nu har GBK ett litet uppehåll på två veckor innan vi drar igång igen. Sedan blir det avslutning den 27:e november...

Men, även om det är träningsuppehåll betyder det inte att Götaholmaren vilar!

#6

Kommentarer
Postat av: Agenten

Sladjan tränar med Lindomes A-lag alltså division 2.

2010-10-28 @ 23:30:12
Postat av: Fjellinho

Välkommen Bengt! Ser fram emot att få upp flåset igen under vintern.

2010-10-29 @ 09:02:28
Postat av: Alexander

Det ryktas om att SG gör en kraftsamling för att komma tillbaka till "finrummet". Att denna citatmaskin då skall dit och träna låter spännande. Han var helt ok när vi mötte er iår tycker jag.

2010-10-29 @ 14:06:28
Postat av: Mange,

fan vilken otur jag har skola från 10jan till 20mars. jag som älskar försäsongen och nu med en tränare som älskar att plåga folket kan jag inte annat än att gråta här borta när jag får läsa detta ;).

2010-10-29 @ 14:12:19
Postat av: Alxander

Mitt förra inlägg försvan visst.

SG gör som enligt rykten en rejäl kraftsamling för att komma tillbaka till "finrummet" Spännande då att denna citatmaskin får träna där. Han var som sagt duktig när vi möttes iår.

2010-10-29 @ 14:18:34
Postat av: sebban

välkommen bengt ! ser fram emot en säsong med dig och resten av alla gubbarna

2010-11-15 @ 12:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0