Verbala mästerverk!

Trots att dagens träning var kortare än vanligt (bara en timme) hann Wedberg leverera flertalet lysande kommentarer. Han började lite lugnt i bilen till Kviberg med att säga att han kunde fixa jobb till Tobbe, som budbil. Vem som skulle köra budbilen framgick inte ;-)

Under kvadraten blev den gode Wedberg förbannad och började skrika om att Freddan hade tagit två tillslag! Lite småkul eftersom vi alltid kör med två tillslag. Kevin hade dock lite andra planer och ville att vi skulle gå ner på en "kontakt" istället. Han skyllde på sin tyska härkomst. Kvadraten bjöd också på en "supertunnel" när Freddan klacktunnlade Freddie...

Den korta träningen bestod av spel, Ronny hoppade in för att det skulle bli jämna lag och Victor hoppade in i den ena kassen. Precis när vi skulle köra igång och lagen var uppdelade undrade Berg vilken position Wedberg spelade på. Svaret är Dagens klockrena Wedberg: Jag spelar lite mellan dig och mig!

Spelet var stundtals ok, och ett snäpp bättre än i tisdags. Berg var åter het och hängde en hel del mål. Dagens snyggaste mål stod nog ändå Rasta för då han hittade krysset med ett placerat skott. Laget med orangefärgade västar tog till slut hem matchen, där Ronny låg bakom segermålet, som jag tror Koffe placerade in.

På vägen hem bjöd även den yngre Wedberg på en klassiker då han klev ur bilen och undrade var hans boll var...innan han insåg att han hade den i handen.

Efter träningen planerade även Wedberg aktiviteter för lördagen, bowling eller kanske biljard. Eller som han uttryckte det: Det kan vara gött att bara gå ut och slå några slag och ta ett par öl. Vet inte om han pratade om biljarden eller bowlingen ;-)

Till lördagens match mot Öjersjö ser det tyvärr lite tunt ut då många spelare är borta. Robin är avstängd efter sitt röda kort mot Fadini. Även Sladjan är avstängd efter en grov utvisning i juniorlaget. Martin J, Ljungan och Mackan är bortresta. Även Edvardsson och Matte saknades idag pga av feber och är osäkra till på lördag. Truppen är väl då alla andra spelare Götaholm har tillgängliga ;-). Matchen spelas 14.00 på Kviberg.

Dagens match i 6A slutade med seger för Gårda med 3-0 mot Elisedal i derbyt på Överåsvallen. Målskyttarna är inte inne ännu. Detta betyder att Elisedal riskerar att åka ut men bara om Fadini slår Bergum borta i denna omgången och Västkusten slår Fadini i sista omgången samtidigt som Elisedal förlorar mot Olskroken i sista omgången.

Imorgon spelas matchen Lekstorp-Olskroken.

Dagens länk är en gammal godbit som Matte hittat på YouTube. En klassisk DJ-session från vår älskade DJ Micro.

#6

Kommentarer
Postat av: Staffan

Wow! Gårda imponerar verkligen på slutet, vem kan stoppa dem nu? :)

2010-10-08 @ 07:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0