Bilagan levererar!

Valet i all ära men dagens viktigaste händelse var ändå att Götaholms b-lag hade match. En match som egentligen skulle spelats på eftermiddagen men som ändrats till 19.00. Dessutom spelades den i Floda, för motståndet stod Stenkullens C-lag. Eftersom Götaholms a-lag står över nästa omgång och är spellediga denna kommande vecka var det ett ganska starkt lag som kom till spel:

Mackan
Nemo-Kevin-Victor-Fjellman(C)
Matte-Martin J-Freddie-Shafie
Dani-Berg

Bänken:
Wedberg
Sladjan
Rasta
Hassan

Mackan, som varit på resande fot, fick det hett om öronen direkt. Två och en halv meter dansk missbedömde en långboll (han skyllde senare på att han hade elljuset i ögonen) och Mackan får göra en svettig fotparad. I momentet efter skjuter en motståndare över i bra läge. Efter denna inledningen tar dock GBk över och rullar boll fint och chanserna börjar skapas. Det dröjer inte länge förrän första GBK-målet kommer. Nemo får bollen på sin kant och avancerar innan han drar till med sin vänster. Träffen är bra och bollen går in mycket snyggt via stolpen. Efter ca en kvart har GBK gjort två mål till. Matte gör 2-0, fint framspelad av Dani, och Freddie håller sig framme och gör 3-0 när Shafie kommer runt på kanten. GBK hinner även med ännu ett mål och det är riktigt snyggt! Efter en misslyckad rensning av Stenkullen hamnar bollen hos Matte en bit in på offensiv planhalva. Han drar den direkt på volley och bollen går i en båge och dyker in under ribban. Ett klassmål!

GBK hade dock lite tur med domarinsatsen i första halvlek. Shafie skulle nog haft ett gult kort då han plockar ner en boll med händerna som är på väg ut...en halvmeter inne på planen! Fjellman sa även ett väl valt ord efter ett missat inlägg, ett ord som beskriver en del av den kvinnliga kroppen. Båda bänkarna hörde detta tydligt men uppenbarligen inte domaren ;-) 

I andra halvlek börjar Stenkullen bäst och skapar lite tryck men det är ingen större fara. GBK gör en hel del byten, bland annat kliver Victor av och lämnar mittbacksplatsen till Rasta (!). GBK gör två mål i andra halvlek, Dani kan få in bollen efter lite flipperspel och Wedberg kan efter ett par chanser toffla in en boll. Tyvärr släpper man också in ett mål efter ett misslyckat uppspel. Överlag dock en stundtals bra match med en hel del fina mål.

Stenkullen c-lag - Götaholm b-lag 1-6 (0-4)

0-1 Nemo
0-2 Matte (Dani)
0-3 Freddie (Shafie)
0-4 Matte
0-5 Dani (Freddie)
1-6 Wedberg (Martin J)

Wedberg var annars på verbalt topphumör och delar man både bil (till och från matchen) och bänken får man höra en hel del ;-). Tydligen kunde inte Wedberg köra till Floda eftersom han inte har någon tank på sin bil ;-). På vägen dit fick vi även en historialektion om skillnaden mellan Syrianska och Assyriska, enligt Wedberg var det något om att vissa är från norr och andra från söder. Han drog paralleller till inbördeskriget i Amerika, tydligen utkämpades det mellan Nord- och Sydamerika :-). På vägen hem fick vi en del politiska kommentarer (då vi lyssnade på radion) av Wedberg och här blixtrade han faktiskt till. Hans förslag var att politiker, som snickare, ska jobba på ackord. Får man ingenting gjort ska man inte ha betalt. Ganska vettigt sagt för att vara Wedberg...

Efter matchen i omklädningsrummet kom det fram att Mackan skaffat en piercing i sin ena bröstvårta, något Wedberg hade väldigt svårt att släppa: Tänk hur det ser ut när han är 70! Någon annan i laget lägger till: Fast den går ju att ta ut...

Träning på tisdag och ny b-lagsmatch på onsdag (sista för säsongen) och sedan träning fredag.
 
#6
 

Kommentarer
Postat av: Fjellinho

Förutom ovan nämnda Wedbergare från gårdagen så utbrast han ju även "fan vilket flytmål" när Radiosporten helt kort nämnde att Blåvitt tagit ledningen mot ÅFF.

2010-09-20 @ 11:15:16
Postat av: F

Hahaha, denna wedberg !!

2010-09-20 @ 17:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0