Breaking News!

Götaholmaren fick just rapporter från Lekstorps lagkapten Robin Granqvist att LIF slog Marieholm med 2-1 och däremed är laget riktigt med i toppen! Bara fyra poäng efter UAFC och FCB.

Segerskytt blev LIF:s Alfred "Affe" Lindberg med bara ett par minuter kvar!

----------------------------------------------------------------------

Götaholmaren har även pratat med en annan kapten, nämligen Öjersjös Pierre Högberg. När det gäller målvaktsfrågan så meddelade han att det är Freddie Jillesjö som vaktat stolparna de senaste två matcherna. Jillesjö är vanligtvis ytterback...

När det gäller deras match mot United Africa så avgjorde UAFC med bara tre minuter kvar i en riktigt lång andra halvlek! Enligt rapporter uppåt 52 minuter!

Även om United Africa förde spelet och hade mest boll så stod ÖIF upp riktigt bra och det hade kunnat sluta lite hur som helst. ÖIF hade några riktigt bra kontringslägen i slutskedet av matchen.