Peta och stick...

Dagens titt på Croatias hemsida var ingen rolig läsning om man spelar i Götaholm. Klubben presenterade nämligen sitt senaste nyförvärv, och det var ingen mindre än Götaholms anfallare Abdi Bashir!


Förra året försvann Skyttekungen och Årets Wedberg-vinnaren Daniel Wedberg och nu verkar årets Skyttekung och Årets Wedberg-vinnare Abdi Bashir försvinna...vilar det en förbannelse över dessa priser?

Götaholmaren har inte fått tag i Abdi själv men man får väl utgå från att Croatias hemsida inte skulle gå ut med detta om det inte var klart...

Abdi var ju med sina 11 mål Götaholms bästa målskytt den gångna säsongen och det är klart att det alltid är jobbigt att tappa en duktiga spelare.

Att det blev just Croatia är väl ingen större överraskning då rykten cirkulerade för ett tag sedan att han redan skulle vara klar för klubben. Han spelade nämligen Tomislav Cup med just Croatia under frimånaden. Abdi känner ju även en hel del av spelarna i Croatia och nu när de har börjat stärka truppen så lockade väl det.

Sen är det klart att det svider lite när han lovat att stanna kvar och att det just blev ett byte till en seriekonkurrent. Men, självklart är det ingen idé i division 6 att ha kvar spelare som hellre vill spela någon annanstans, även om det är ett lag i samma division...

Det är bara att tacka Abdi för alla mål och framför allt alla icke-genomtänkta kommentarer som lättade upp stämningen och önska honom lycka till...

Även om det helt klart är ett avbräck så har Götaholm en del på gång...

---------------------------------------------------------------------------------------

Croatia presenterade även ännu ett nyförvärv, Hassan Abdi. Hassan spelade med FC Bosona för tre säsonger sedan då FCB låg i 8:an men han skadade sig och bröt foten i en match. Säsongen efter gjorde Hassan ett comebackförsök med FCB i 7:an men spelade inte mycket. Den gångna säsongen spelade han inget alls i FCB. Nu gör han alltså ett nytt försök i Croatia. Enligt deras hemsida rör det sig om en teknisk vänsterfotad mittfältare!

---------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller de två comebackande Croatiaspelarna Burim Haximehmedi och Nermin Dzerahovic så spelade de faktiskt i Croatias b-lag under 2011 men nu blir det alltså lite mer satsning 2012!

---------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller Tomtecupen blev det en väldigt hård fight i onsdags då tre 6A-lag (FCB räknas fortfarande) gjorde upp i samma grupp. De två andra lagen var Croatia och Marieholm.

När krutröken lagt sig hade alla tre lagen 9 poäng då de slagit varandra (Croatia slog Marieholm, FCB slog Croatia och Marieholm slog FCB).

Marieholm (1:a) och FCB (2:a) gick dock vidare på bättre målskillnad!

måndag spelar sista gruppen med bland annat Lekstorp 2. Får se om de gör de andra 6A-lagen (Lekstorp 1, Marieholm och FCB) sällskap i den andra gruppspelsfasen? Denna spelas tisdag och onsdag nästa vecka...

HÄR följer ni Tomtecupen.

----------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren avslutar helt enkelt året med att önska alla där ute ett Gott Nytt År! Vi gör detta med Kapten Röds senaste video "In kommer Ting".




Och nej, alla ni Öjersjö och Björndammenspelare från Partille, han säger INTE "en Partille-produktion", han säger "en Partillo-produktion" ;-).

Red Stripen
står på kylning inför imorgon...

Ta hand om er...

#6

Kommentarer
Postat av: Jimmie

Partillo kommer från partille ;) Har själv jobbat med han faktiskt.. Så nästan partille produktion ;)

2012-01-03 @ 22:15:50
Postat av: Götaholmaren

Haha, då är det ju en Partillo Partille-produktion! Såg honom faktiskt vid Linne häromdagen...

2012-01-03 @ 22:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0