Windy City

Götaholmaren börjar direkt med en rättelse angående förra inlägget. I Freddans bidrag till Dagens Wedberg blev det lite fel. Självklart sa ju Freddan att det BARA skulle snöa söder om Kungälv och att då var det lugnt. Lite oväntat var det Freddan själv som påpekade detta misstag.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagens träning lär inte gå till historien som en utav de mest minnesvärda. Med 5-6 plusgrader var det ett behagligt klimat problemet var bara att det blåste något fruktansvärt. Under uppvärmningen kunde man till exempel se det ena målet blåsa i väg (det stod i och för sig på hjul). 17 spelare hade iallafall dykt upp.

Större delen av passet ägnades åt spel, men det ska väl tilläggas att det inte var jättekoncentrerat och en hel del felpass och felbeslut. Blåsten hade sin del i det hela men all skuld kan inte läggas på vädret.

Victor dök upp på träningen och fick en spontanapplåd när han klev in i omklädningsrummet. Mackan fortsätter dock att inte närvara.

Fortfarande ingen Nemo, är det någon som har sett honom? Möjligen är det Sävedalen som spökar?



Det blev även lite löpning under träningspasset men inget jättehårt.

Efter träningen var det tänkt att det skulle bli lite mat och lite teorisnack. Maten uteblev dock då vår eminente kock och ordförande Roger har lyckats med att bryta foten (eller möjligen benet). Lillens kommentar var "han lagar väl inte mat med foten". Skämt åsido får vi hoppas att det inte var för allvarligt och att Roger snart är på benen igen.

Teoripass blev det iallafall och Bengan och Groggen gick igenom i stora drag hur de vill att vi ska spela, både offensivt och defensivt. Detta kommer självklart att byggas på ju närmare serien vi kommer. Utan att avslöja allt för mycket så köpte alla spelarna iallafall hur tränarstaben tänker. Det är viktigt att hela tiden veta vad man ska göra med bollen och att ha ett grundspel som man alltid kan falla tillbaka till.

Det verkar som det kommer att dyka upp en del nya spelare och provträna under nästa vecka. Groggen har fått en del samtal från intresserade spelare.

Ett lite halvgammalt Silly Season-rykte kanske tar ny fart. I början av försäsongen var det ett par spelare från Rannebergen som provtränade med oss. Ryktena som gick då var att eftersom Rannebergen vill föryngra så var det många av de lite äldre spelarna som skulle lämna (bland annat då de som tränade med Götaholm) men att det skulle startas ett nytt lag i Angered där dessa "överblivna" Rannebergare skulle spela. Nu har det kommit till Götaholmarens kännedom att förbundet inte har fått någon anmälan om något nytt lag. Frågan är ju då var dessa spelare nu ska spela? Varför inte i Götaholm?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I dag började Västkusten (som första lag från 6A) med försäsongens träningsmatcher. Det var division 5-laget Hälsö som stod för motståndet. På vägen hem stannade Götaholmaren till en väldigt kort stund vid Kviberg lagom för att se Hälsö göra mål. Varken lagens hemsidor eller förbundets sida har något slutresultat. Götaholmaren har kontaktat Västkustens tränare Kenneth Lindfors för en liten matchrapport. Förhoppningsvis dyker den upp imorgon...   
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu går det äntligen att läsa om Fiskebäcksbloggens besök hos Götaholm. Dalla har snickrat ihop ett underbart reportage med en hel del fina bilder! Kolla HÄR!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Olskroken har uppdaterat sin Silly Season del på sin hemsida och presenterar även sina nyförvärv:

- Peter Gustavsson. Målvakt som skolat om sig till ytterback från Sävedalen som är född 1987.
- Robin Sundqvist. 27-årig yttermittfältare från Bokedalen (enligt Götaholmarens egna noteringar blev det varken mål eller några kort för Robin under Bokedalens säsong 2010).

De andra Silly Season ryktena hittar ni HÄR.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QPR tog en riktigt viktig seger i går borta mot Reading med 1-0. Detta trots att Hogan Ephraim fick rött kort i 42:a minuten. Wayne Routledge avgjorde i 82:a minuten!



Nu är det mindre än en vecka tills första träningsmatchen! Full fart framåt Götaholm!

#6

Kommentarer
Postat av: Fjellinho

Angered United startade förra året som ett samarbete mellan Gunnilse, Lärje, Rannebergen och MArieholm där lagens damlag slogs samman och började om i seriesystemet. Tanken var att det äldre gardet ur RIF + en del andra skulle göra detsamma men styrelsen för AUIF var oenig, Rannebergen och Marieholm var oroliga att det nya laget skulle konkurrera om spelare så därför blev det inget denna gång. Vad som händer med de nu klubblösa spelarna är ovisst. Några tränar med Bergum vet jag...

2011-02-07 @ 10:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0