Keep keeping on!

Idag drog den andra veckan på försäsongen igång och det märktes på kvällens träningspass. Antalet spelare var precis lagom, 22 st. Efter lite uppvärmning blev det en hel del löpning i intervaller. Ett lag sprang medan det andra laget vilade och tvärt om. Efter detta blev det spel på helplan.

Under spelet gällde två tillslag på egen planhalva för att få ingång tempot. Det märktes att det var många tunga ben från löpningen och det blev många missade pass. Dessutom blev bollen väldigt hal.

Träningen avslutades med ännu ett löpningsmoment. Det märks att försäsongen har börjat på riktigt.

Det var dock en del nya spelare som kan bli riktigt intressanta. Abdi Bashir dök äntligen upp och gjorde en helt ok träning. Med sig hade han även en annan gammal götaholmare (född 1989 eller möjligtvis 1990), Filip, som imponerade som mittback. Brytningssäker och lugn med boll.

Det dök även upp en Iljin på träningen. Dock inte Matte (som verkar tappat motivationen för fotboll) utan hans bror Patrik. Patrik spelar för tillfället i Kozara och hur allvarlig man ska ta på denna träningen är det ingen som riktigt vet. Känns dock lite konstigt om han kör en försäsongsträning med Götaholm bara på "skoj". Detta skulle vara en riktigt bra värvning då Iljin tillhört de bättre spelarna i Kozara och att han dessutom kan spela både mittback och anfallare. Fortsättning följer...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spelschemat är nu släppt och representanter för alla klubbarna ska träffas på lördag för att spika matchdagarna. Så här sert iallafall första omgången ut (som kommer spelas runt den 9:e april):

Croatia-Götaholm
United Africa-FC Bosona
Marieholm-Gårda
Björndammen-Olskroken
Elisedal-Öjersjö
Västkusten-Lekstorp

En hel del intressanta matcher direkt. Götaholm får en riktig värdemätare i premiären mot det väntade topplaget Croatia. Bosona och UAFC som spelat ihop i både division 8 och förra säsongen i 7A möts igen direkt i premiären.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0