Sjuka resultat & inför morgondagens matcher...

6A-matcher i morgon:

GÖTAHOLM BK - BJÖRNDAMMENS BK (19.00 Gamlestadsvallen)

Götaholm återfinns i toppen och har börjat serien stabilt och även om det inte alltid stämt spelmässigt har poängen trillat in. Björndammen hade en svag försäsong med många förluster och tippades av många som ett bottenlag. Laget har dock bevisat att man är starkare än många tror och återfinns i mitten av tabellen. Har även fått in lite nytt folk precis till seriestart, bland annat Olle Kristhammar som svarat för tre mål hittills.

Lagen möttes under försäsongen där Götaholm kunde vinna med 4-2 men hade inledningsvis en hel del problem med BBK.

Götaholm får stuva om en hel del i laget inför morgondagens match. Mange Augustsson har som bekant begett sig tillbaka till Katrineholm för fortsatta studier (han har haft praktik i Göteborg). Felix och Victor saknas på grund av jobb (möjligen är Felix skadad). Koffe Mattsson har varit lite småkrasslig och är osäker. Även Shafie kommer troligtvis att saknas då han är inne i en tuff tentaperiod i skolan. Filip lär med största sannolikhet kliva in som mittback brevid Ljungan. De andra platserna är lite svårare att sia om.

Enligt Götaholmarens noteringar borde Yadollah Navaian-Ghasemi saknas efter tre gula kort på de inledande matcherna.

Götaholm kommer att få en hård fight och det gäller att vara helt fokuserade om man ska hänga med i toppen.

OLSKROKENS IF - GÅRDA BK (19.30 Överåsvallen)

Ett riktigt hett "Överåsderby" stundar imorgon mellan två lag som längtar efter en trepoängare. Kroken öppnade fint med två segrar, sedan blev deras match i tredje omgången uppskjuten, och efter det har det blivit två förluster. Gårda inledde med fyra raka förluster men fick en poäng i förra omgången mot Götaholm.

Gårda rullade stundtals fint mot Götaholm men deras riktigt vassa vapen var de snabba omställningarna med snabba killar som Walberg och La Verghetta. Kroken känns å andra sidan lite starka och kommer som vanligt vara starka på fasta situationer.

Oviss match, kommer Gårda ta sig ur bottenträsket eller kommer Olskroken att haka på topplagen? 

TIPS: Det blir en liten vändning för Gårda som tar sin första trea!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dagens resultat är inne:

Västkusten
är inte längre obesegrade då man föll mot United Africa med 3-0. VBK fick även två man utvisade! UAFC tog därmed över serieledningen från just VBK.

Att Marieholm skulle slå Elisedal var väl ingen skräll, men att det skulle bli 13-0 var det nog ingen som väntat sig! Frågan som självklart dyker upp är om Elisedal kommer att fullfölja säsongen? Götaholmaren hoppas på det...

Mer om dessa matcher imorgon...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Croatia har kommit igång och nu kommer stensäkra rapporter från lagets bänk om att duktige Boris Lesic är tillbaka! Lesic var kapten förra året och stod för 15 mål och säkert lika många assist. Är igång och tränar igen och har redan spelat i b-laget. En riktigt bra förstärkning för Croatia...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

FC Bosona vill dock inte vara sämre. Edis Dautovic (som inte kunnat träna på grund av jobb) är tillbaka i träning. Dautovic har ett förflutet i BK Häcken och anfallaren har även öst in mål för Bosna IF...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

#6



Kommentarer
Postat av: F

Ingen skada här :). Bara skift på jobbet, lycka till gbk så ses vi nästa vecka

2011-05-12 @ 09:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0