Inför premiäromgången!

Äntligen drar säsongen igång! Resultaten i träningsmatcherna spelar absolut ingen roll, det är dags att visa vart skåpet ska stå! Det har varit mycket snack under försäsongen och nu är det dags att visa om man kan backa upp allt skryt!

Det har troligtvis varit en av de snurrigaste försäsongerna med en hel del kaos men nu ska allt avgöras på det enda stället där det egentligen spelar någon roll...alltså på planen!

OMGÅNG 1

ONSDAG 11/4

OLSKROKENS IF - GÅRDA BK (19.30 Överåsvallen)

6A sparkar igång med ett hett Överåsderby! Lagen har haft ganska skilda försäsonger, Gårda har imponerat stort med en massa mål framåt medans Olskroken haft väldigt svårt med just målskyttet.

Gårda kommer att få klara sig utan Simon La Verghetta och Marcus Lindberg, då båda är avstängda.

Kroken får klara sig utan Jonas Söderström, som inte riktigt kommit igång efter sin skada. Annars verkar Kroken komma med en hyfsat stabil trupp. Båda bröderna Hellenäs finns med och så gör även nyförvärvet Martin Hernefors.

TIPS: Ska Gårda vara det topplaget som Götaholmaren tror så ska det ju bara bli vinst mot Olskroken.

TORSDAG 12/4

MARIEHOLM BoIK - UNITED AFRICA FC (19.30 Gunnaredsplan)

Två lag som varit svårscoutade under försäsongen och det är svårt att veta riktigt vart man har dessa lag. När lagen möttes förra säsongen så var det två hårda bataljer.

Marieholms offensiv är fruktad och det kan vara det som avgör mot UAFC:s försvar, som till skillnad från förra året känns lite svagare.

Vem vet, möjligen dyker UAFC upp med ett gäng helt nya klasspelare?

TIPS: Riktigt svårt, men magkänslan säger Marieholm.

FREDAGEN 13/4

VÄSTKUSTENS BK - GÖTAHOLM BK (19.30 Kviberg 1)

Trots att Götaholm slutat före VBK både 2010 och 2011 så jagar klubben fortfarande sin första seger mot VBK.

Götaholms trupp tas ut imorgon och alla friska spelare är tillgängliga med möjligen ett undantag för Sanan Gaziyev, då övergången från Kungsladugård dragit ut lite på tiden. Felix Milkovic och Martin Johansson är fortfarande skadade.

VBK:s trupp är inte heller släppt men klart är det iallafall att laget får klara sig utan Erik Lukacs, som är avstängd enda fram till den 20/5.

Riktigt viktig match för båda lagen då det gäller att få en bra start på säsongen! Götaholm får försöka bygga vidare på det stundtals fina spelet mot Utbynäs i genrepet.

TIPS: Som vanligt inget tips, men Götaholm behöver helt klart en bra start på säsongen!

LÖRDAGEN 14/4

CROATIA GÖTEBORG - BOKEDALENS IF (13.00 Bergsjövallen)

Exakt hur läget är i Croatia vet inte Götaholmaren men det ryktas på vissa håll om att laget inte kommer att komma till spel i årets serie. Så illa får vi verkligen inte hoppas att det är. Dock har Croatia tappat en hel del spelare och den senaste i raden verkar vara Genc Doroci, som enligt uppgifter ska vara på väg till FC Bosona.

Bokedalen fick ett tungt avbräck då lagkaptenen Johan "Post" Nilsson skadade knäet och blir borta på obestämd tid. En rutinerad spelare som kommer att saknas!

TIPS: Bokedalen känns starkare för tillfället men svårtippat då Götaholmaren inte har en aning om vilka spelare som Croatia ställer upp med.

BJÖRNDAMMENS IF - ÖJERSJÖ IF (14.00 Furulundsplan)

Ett riktigt hett Partillederby i första omgången mellan två lag som spelat bra under försäsongen. Det lär gå hett till och bli en hel del kamp.

Det kommer även bli en kamp mellan målskyttarna Mikael Nilsson (massa mål förra säsongen för ÖIF) och Anton Linde (som öst in mål under försäsongen för BBK).

TIPS: Kamp, en del mål och ett oavgjort resultat!

FC ROMA UNITED - KURDISTAN IK (14.15 Gunnaredsplan)

Nykomlingsmöte direkt i premiären! FC Roma vann 7A före just Kurdistan förra året och Götaholmaren har ju tippat Roma före Kurdistan i tabellen.

Romas lag är i stort intakt sedan förra året medans Kurdistan tappat ett par spelare.

TIPS: FC Roma var bättre när lagen möttes i 7:an och är bättre nu när lagen möts i 6:an. Romavinst!

--------------------------------------------------------------------------

Lekstorp vilar alltså i första omgången då serien består av ojämnt antal lag (13).

--------------------------------------------------------------------------

Glöm inte att RÖSTA på hur ni tror att serien slutar! Scrolla ner till Den Ultimata Guiden eller klicka på länken till höger!

#6


Kommentarer
Postat av: T

Verkar som om Gårda får klara sig utan Alexander Nylin också, klubbarna förhandlar fortfarande. Ryktet säger att prislappen är uppe på 15.000 kr, konstigt nog samma som Götaholm begär för sina spelare. Märkligt sammanträffande!

2012-04-10 @ 22:23:17
Postat av: .

Det stämmer. Nylin missar matchen eftersom papperna inte är klara än

2012-04-10 @ 22:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0