Who are you?

Premiäromgången är äntligen spelad och alla lag (förutom Lekstorp) är igång! Såg här såg det sammanfattningsvis ut:

Olskroken-Gårda 1-1

Sett till försäsongen så går det väl att konstatera att Gårdas insats var en negativ överraskning medan Krokens prestation var en positiv överraskning. Försäsongen ger ju inga poäng och det är ju nu i seriematcherna som det gäller! Enligt rapporter så visade Krokens nyförvärv Martin Hernefors (som knappt spelat på försäsongen) att han blir en stor tillgång.

Marieholm-United Africa 2-1

Götaholmaren har inga rapporter alls från matchen förutom resultatet. Två luriga lag som är svårscoutade men spontant känns det väl som UAFC känns lite svagare än förra året.

Västkusten-Götaholm 0-3

Götaholm bröt äntligen den dåliga sviten mot Västkusten och fick precis den starten på säsongen som laget hoppats på. Dock har Götaholm en del att justera då de föll tillbaka väldigt i den andra halvleken. Västkusten visade att de är ett jobbigt och skickligt lag att möta, särskilt då i den andra halvleken då de flyttade upp sina positioner och skapade ett stort tryck på Götaholm.

Croatia-Bokedalen 1-4

Ett sista-minuten ihopskrapat Croatia mot ett oinspirerat Bokedalen slutade till slut med bortaseger. För Croatias skull får vi hoppas att den förtillfället spelande tränare Dragan Prorokovic har ett gäng ess i rockärmen i form av nya spelare annars kan Croatias säsong ta slut innan den riktigt börjat.

Svårt att säga så mycket om Bokedalen. De gjorde det de skulle, inte så mycket mer.

Finns iallafall en matchrapport på BIF:s hemsida, klicka HÄR.

Björndammen-Öjersjö 3-0



BBK fick en kanonstart på säsongen och slog till med en derbyvinst direkt i premiären. Segerreceptet var att laget tog tillvara på sina chanser i den första halvleken och sedan backade hem och bevakade den ledningen i den andra halvleken. Ett frustererat Öjersjö försökte och försökte men fick, trots chanser, inte hål på Björndammen.

Båda lagen kommer att vinna matcher i år, möjligen dock på olika sätt.

FC Roma-Kurdistan 2-2

Inga detaljerade rapporter från denna matchen men det verkar som Roma hade greppet men Kurdistan kämpade sig tillbaka och klarade oavgjort! Verkar iallafall som Roma gjort klart med en stabil målvakt vid namn Rasim Husejnovic.

--------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren var även ute och rullade den berömda hatten under lördagskvällen i sällskap med Götaholms tvåmålsskytt Tobbe Petersson och Freddie Wedberg.

Det blev en kväll i lokalfotbollens tecken då Halta Lottas vimlade av fotbollsspelare. Hela klanen Berndtson var där och firade Kortedalas premiärseger över Kongahälla. Det snackades även om hemåtpassningar och filmande United-spelare med Pontus Svedberg.

Inte oväntat var Olskroken välrepresenterade på sin "hemmaplan". Det snackades en hel del frilägen med Johan "Såsen" Hellenäs som fastslog att han ser sig själv mer som en framspelare än en målskytt. Det framgick även att den gode Såsen har ett gott öga till smålänningar, vilket Götaholmaren självklart ser som en god egenskap.

Om inte minnet sviker var även Krokens tränare Peter Johnsson där, men även OIF-legenden Reza Bahadori, och troligtvis även Anders Hellenäs och Peter Gustafsson (en viss alkoholhalt blandat med Götaholmarens ganska dåliga koll på Krokenspelare gör att detta är obekräftat). Verkar vara en hel del rävspel inför matchen mellan Kroken och Götaholm (nästa omgång) och det var även vissa värvningsförsök. Dock lite oklart om det gällde som spelare eller som bloggare...

Hur som helst en väldigt trevlig kväll, där dock vissa hade bättre hemfärder än andra...

-----------------------------------------------------------------------------------

Det har inte bara varit fotbollspremiär utan idag var det även frisbeegolf premiär. Det märktes väl vilka som hade slarvat med uppladdningen och Groggen kunde ganska lätt spela hem årets första officiella runda. Rasta levererade inte alls och blev sist men Freddie stod för rundans i särklass sämsta prestation då han på "korg" 11 lyckades med 8 kast! Vulkanen Tobbe kokade mest hela tiden med några små utbrott och Freddan hade några av sina patenterade "blöta keps" kast. Lillen stod som vanligt för felfritt resultatskrivande...

-----------------------------------------------------------------------------------

Imorgon börjar en ny vecka och under den ska omgång 2 i 6A spelas! Så här ser den ut:

FREDAG 20/4

Gårda-Björndammen
Lekstorp-Marieholm

LÖRDAG 21/4

Kurdistan-Croatia
Öjersjö-FC Roma
Götaholm-Olskroken
United Africa-Västkusten

Lekstorp kliver alltså in i seriespel och Bokedalen står över...

#6

Kommentarer
Postat av: Ken

Vill vara säga att du eller ni som driver den här bloggen gör ett riktigt bra jobb! Jag kommer följa den här bloggen hela säsongen och resten av säsongerna.

Keep up the good work!

2012-04-16 @ 03:55:42
Postat av: Götaholmaren

Tack så mycket! Alltid trevligt med lite positiv feedback. För tillfället är det bara jag som skriver, men man vet aldrig hur bloggen utvecklas. Det finns lite idéer!

2012-04-16 @ 16:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0