Gårdagens match.

 
Lekstorp besegrade alltså Olskroken med 1-0Överåsvallen igår. Det var bortalaget LIF som dominerade matchbilden även om det till en början inte ledde till några jättechanser. Chanserna skulle dock komma, Robin Granqvist träffade stolpen efter en frisparkavariant och Sebastian Fransson passade på att bränna en straff. LIF:s spelövertag mot ett kämpande Kroken fortsatte i den andra halvleken. Trots bra chanser för både Niklas Drott och Marcus Pätsi så var det till slut ett självmål förbi debuterande målvakten Erik Nilsson (på lån från Lunden) som gav LIF alla tre poängen. Sett till matchbilden så var det väl en rättvis seger sen är det självklart surt för OIF att förlora på ett självmål.
 
LIF:s defensiv imponerar ännu en gång och Emil Syrén fick hålla ännu en nolla.
 
LIF:s matchrapport hittas HÄR.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Olskroken har förstärkt truppen med en ny spelare. Henrik "Kalmar" Gustavsson, 24-årig yttermittfältare. Götaholmaren har inte så mycket mer info i nuläget. En vild gissning är ju att herr Gustavsson härstammar från den småländska östkusten...
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
I dagens match körde Gårda över CroatiaGamlestadsvallen med hela 6-1. Målskyttar för Gårda var: Mawuli Gokah, Simon La Verghetta, Martin Jacobson, Sebastian Fernberg och Sebastian Gokah (två mål).
 
Götaholmaren hade gjort en liten miss och Mawuli Gokah var alltså inte avstängd idag, han står på två varningar.
 
Mer om matchen imon....
 
#6
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0