Nytt i Öjersjö!

Öjersjö saknar fortfarande tränare men spelartruppen har fått två förstärkningar till nästa säsong.
 
 
Jonas Corneliusson (född 1989) ansluter från Partille IF. Ytterbacken har ett förflutet i bland annat Björndammens BK. Detta var ju ett rykte som Götaholmaren hörde på 1:ans spårvagn redan för några månader sedan. Enligt PIF:s hemsida gjorde Corneliusson 8 matcher från start och 4 på bänken för Partille i division 3. Borde ju vara en rejäl förstärkning hos ÖIF.
 
Det andra nyförvärvet är en 6A-bekant. Alexander Felin lämnar Härryda i femman för att spela för ÖIF och 6A igen. Felin spelade i Björndammen för några säsonger sedan men lämnade klubben och följde med BBK:s Johan Jidegren till Härryda, där Jidegren blev tränare.
 
Jidegren kommer att träna Landvetter nästa säsong och Felin väljer alltså också att lämna, men inte till Landvetter utan tillbaka till 6A och Öjersjö (där han även spelat innan).
 
När Felin spelade för BBK så låg han bakom mycket av det offensiva spelet med sin snabbhet och teknik och här får ÖIF ännu ett offensivt vapen.
 
Det ryktas även att Jidegren är och rycker lite i några av Öjersjös duktiga juniorer, bland annat Jacob Skattner.
 
När det gäller tränarfrågan hoppas ÖIF att lösa detta innan nyår. Ett tips är ju att skicka alla Rasta-TV avsnitten till de tilltänka kandidaterna. Det går väl inte att tacka nej till ett sådant gäng?
 
 
 
 
 
 
#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0