What's up?

Götaholms träningsmatch mot Utbynäs SK som skulle spelats imorgon är flyttad till nästa torsdag (13/12) efter ett gemensamt beslut av de inblandade lagen. Kvibergs konstgräsplan är inte i matchskick och skaderisken är för stor.

 

Götaholm kommer dock att försöka genomföra en träning imorgon. Möjligtvis på Kviberg, annars blir det andra aktiviteter inomhus. Tiden är den vanliga, 18.30.

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Croatias hemsida har plötsligt vaknat till och har kört igång någon form av julkalender där spelarna presenteras. Hemsidan bekräftar att Vllaznim Ibishi är tillbaka hos Croatia efter en sväng hos FC Bosona.

 

Nu ryktas det även om ännu fler FC Bosonaspelare som är på väg till Croatia. Senaste namnet är Uliks Avdijaj.

 

Vi får väl se vilka spelare som presenteras på Croatias hemsida de närmaste dagarna och se om Götaholmaren varit rätt ute...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

I förra inlägget presenterades Öjersjös två senaste nyförvärv och det skrevs även lite om den gamle BBK-spelaren Johan Jidegren och hans nuvarande tränarkarriär.

 

Nu verkar det dock som Jidegren inte riktigt vill avsluta den aktiva karriären ännu. Han tränade nämligen med just Björndammen ikväll! Blir det spel där så ska det självklart kombineras med tränarjobbet i Landvetter och det får ju antas att tränarjobbet har förtur.

 

När det gäller Landvetter så kan det bekräftas att klubben har ögonen på några av Öjersjös juniorer och detta kan leda till en möjlig övergång. Bland annat är Jacob Skattner en av de aktuella spelarna.

 

Landvetter verkar var en het klubb just nu och det ryktas om att några 6A-profiler möjligen kommer att provträna med klubben!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

I helgen spelas den årliga Best in Town-turneringen i Partille där en hel del 6A-lag är inblandade. Bokedalens IF gör sitt sista framträdande innan klubben läggs ner, både Öjersjö och Björndammen ställer upp med två lag var. Sävedalen är dock värre och ställer upp med tre lag! Partille IF och Jonsered som brukar vara med ställer inte upp iår...

 

Matcherna drar igång på lördag (8/12) i Partillebohallen klockan 10.00. Mer om Best in Town HÄR.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

DallaFCF-bloggen håller för tillfället på att köra en riktigt fin intervju-adventskalender där en lokalfotbollsprofil intervjuvas varje dag och sedan bestämmer den personen nästa person som ska intervjuvas.

 

Har redan dykt upp några gamla 6A-rävar och Götaholmaren tycker helt klart att ni ska klicka vidare till FCF-direkt!

 

 #6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0