Voff!

Det har blivit ett litet uppehåll i bloggandet men nu kör vi igen!

Götaholm har genomfört två bra träningpass hittills denna veckan. Antalet spelare på träningen har höjts och Bengan är tillbaka efter sjukdom.

Det är är dock vissa spelare som inte kommit igång ännu som vi hoppas på.

Dessutom står ju Götaholm just nu med bara en målvakt, vilket inte är något jättebra läge.

När det gäller nya spelare så har det ju varit lite tunt på den fronten. Det är väl helt klart nu att alla tre av de hemliga möjliga nyförvärven (Mr X, Y och Z) inte kommer att spela för Götaholm. Mr Y och Mr Z (Anildo Spencer) är ju redan körda och nu är tyvärr även Mr X helt körd. Vem Mr Y var tänker inte Götaholmaren avslöja då vi inte är säkra på att hans nuvarande klubb vet om att han kontaktade Götaholm. Känns ju onödigt att skapa en konflikt där.

Mr X var dock ingen mindre än FC Bosonas Haris Memisevic. Han spelade ju under Bengan i Bergsjö IF och han var under ett tag inte helt främmande för spela med Götaholm.

Götaholmaren snackade dock med Haris igår (då han för tillfället tränar med Kortedala) och han kommer att satsa fullt på sin domarkarriär. Han var ju även skadad en hel del under förra säsongen och kommer inte att spela fotboll någonstans 2012.

Götaholmaren kan ju bara önska Haris lycka till med dömmandet och har vi tur kanske han dyker upp till 2012 års All-Star Match?

Domarkarriären börjar dock ta fart då han faktiskt kommer att vara huvuddomare i morgondagens träningsmatchen mellan Superettanlaget Ljungskile och division 1-laget Norrby!

När det gäller nya spelare jobbar både Götaholms styrelse och spelartruppen med att försöka knyta till sig några fler intressanta nya spelare innan säsongen drar igång. Götaholmaren får återkomma när det blir mer konkret!

--------------------------------------------------------------------------------------



I onsdags spelade Olskroken sin första träningsmatch för säsongen och det blev förlust med 1-0 mot division 6-kollegan Argo

Enligt Krokens hemsida så var det väl ingen jättehög kvalité på matchen men Mikael Olsson utmärkte sig som innermittfältare men bästa OIF-spelare var Johan "Såsen" Hellenäs som skapade en del oreda i Argo-försvaret och möjligen även skulle haft en straff.

Skyttekungen Söder befann sig på läktaren och så vitt Götaholmaren vet så var inte nyförvärvet Martin Hernefors med i matchen.

Enligt Argos hemsida så kan man läsa att laget hade problem att få ihop folk på grund av sjukdom och faktiskt spelade matchen utan avbytare!

Matchen enda mål gjordes av Magnus Andersson som nickade in en frispark.

------------------------------------------------------------------------------------------

Croatia fick ju sin första träningsmatch mot FC Fyrklövern inställd men tar nya tag ikväll (matchen pågår just nu). Det är division 4-laget (4:a i 4B förra året) Hovås Billdal som står för motståndet. Det verkar som lagen har en tradition att mötas under försäsongen på Valhalla.

Förra året var Götaholmaren på plats och det var riktigt svinkallt. Idag görs inte samma misstag om utan resultatet får hitta sin väg till Götaholmaren på annat sätt...

------------------------------------------------------------------------------------------

Imorgon spelar Björndammen sin andra träningsmatch då 6C-laget Masthugget står som motståndare. Hugget blev 4:a i 6C förra året men DallaFCF-bloggen tippar laget på en 6:e plats iår.

------------------------------------------------------------------------------------------

Klockan 15.00 imorgon (Bläsebovallen) spelas en riktig intressant träningsmatch. 6A-vinnarna från förra året FC Bosona tar sig an ett av årets topplag (?) Gårda BK!

Ska bli väldigt spännande att se hur den matchen slutar!

Båda lagen har värvat en hel del spelare, Gårda för att vinna 6:an och FCB för att snabbt etablera sig i 5:an.

------------------------------------------------------------------------------------------

Förutom lite ströinformation har det varit ganska tyst om Marieholm men nu har laget iallafall några träningsmatcher inbokade.

Imorgon drar MBoIK igång med träningsmatcherna och då är det Säve som står för motståndet. Säve blev 10:a förra året i 6D och det är ett gäng storväxta gubbar. Sjumanna kan de spela iallafall, vilket Götaholm fick känna på under Stures Cup i Gråbo.

Marieholm har även en match mot Hyppeln inbokad den 18/2 och sen ska det spelas Östra Cupen (25/2) och där står BK Wobbler för motståndet.

------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren har för tillfället inga uppgifter om träningsmatcher för Västkusten, Kurdistan IK eller United Africa. Varken via deras hemsidor eller via GFF:s hemsida.

Är det någon som vet så är det bara att kommentera eller maila till [email protected]!

------------------------------------------------------------------------------------------

Så, det var allt för ikväll.

Lär komma en uppdatering om helgens matcher under söndagen!

#6

Kommentarer
Postat av: Edvard

Olsson skare va å en solklar straff för såsen missades..

2012-02-10 @ 21:07:50
Postat av: Argoit

Klart är att matchen höll tämligen låg klass på grund av båda lagen saknade flera tongivande spelare. Kroken skulle absolut haft en straff men lyckades utöver det inte skapa en enda målchans värd namnet på 90 min. Men en bra genomkörare var det för båda lagen!

2012-02-10 @ 21:47:05
Postat av: Säve SK

Säve kan spela 11-mannafotboll oxå, det fick Marieholm erfara idag när man förlorade med 2-6 och siffrorna kunde blivit betydligt större om något av alla frilägen med deras för dagen duktige målvakt inte hållit nere sifforna.

2012-02-11 @ 17:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0