Full fart framåt!

Det blev som sagt en heldag med Götaholm igår och det inleddes med träning. Träningen började med en löpövning runt planen de första 20 minuterna. Inte särskilt roligt, men väldigt välbehövligt.

Resten av träningen så blev det spel och trots en del tunga ben var det stundtals väldigt bra spel med bra passningstempo och hårt jobb.

Det saknas väl fortfarande lite spelare men det går åt rätt håll...

Dagen fortsatte med årsmöte i klubblokalen och den bjöd väl inte på några större överraskningar.

Pubaftonen inleddes med en utsökt italiensk buffé och var början på en väldigt trevlig kväll. Det var en hel del gamla Götaholmsspelare som var där vilket var trevligt. Det blev en del anekdoter från den gamla goda tiden!

Det dök även upp några yngre föredetta GBK-spelare. Mackan dök upp och beklagade sig över att alla spelare träffar mål i Kärra så han får jobba mycket hårdare än han gjorde i Götaholm ;-).

Även Niklas Andersén tittade förbi och bjöd på ett och annat korttrick. Tyvärr får Götaholm vänta på att Andersén återvänder till Gamlestadsvallen. Det blev ju ingen förlängning med IFK och nu verkar det som Ljungskile kan bli nästa klubbadress.

Matte har äntligen landat på svensk mark efter sina äventyr på Filippinerna och dök upp under pubaftonen. Vi får väl se när han dyker upp på träning. Förhoppningsvis gör han det med sin bror.

Gustav hann med att vinna en pokerturnering innan det bar av till Avenyn. Taxichauffören som körde in oss var ingen mindre än den gamle Götaholmsspelaren Ben Huskin som spelade i GBK90-talet!

Numera går det knappt att röra sig ute i Göteborgs nattliv utan att träffa på folk med lokalfotbollsanknytning och självklart var lördagens äventyr inget undantag.

Dock blev det inga 6A-spaningar under kvällen men lite snack med en Nol-spelare som kände igen mig från mina år i Rödbo och även två Vrångöspelare som gärna ville snacka lite lokalfotboll...

Hur som helst så blev det en väldigt lyckad heldag i Götaholms tecken.

Stor tack till alla i Götaholm som såg till att pubaftonen blev så lyckad. Ingen nämnd, ingen glömd...

----------------------------------------------------------------------------------

Ibland är saker för bra för att vara sant. Lekstorp körde helt enkelt en liten luring på sin hemsida (nyheten är nu bortplockad), chilenaren Richard Rocha var nämligen aldrig och tränade i veckan!

Som seriös skribent blir man ju förbannad! Kan man inte lita på några klubbars hemsidor längre!

Det har dock dykt upp lite trovärdig information gällande Gråbo-klubben. Målvakten Kim Granqvist lämnade LIF under frimånaden för Lerum (där han tränar med juniorerna för tillfället). LIF har det ju dock bra ställt på målvaktssidan med Emil Syrén bland annat.

Det verkar dock som fler spelare kanske lämnar för just Lerum. Om man ska tro ryktena så är duktige anfallaren Alfred Lindberg på väg just till division 3-laget.

Götaholmaren fick tar i herr Lindberg själv och han bekräftade att provspelandet i Lerum gått bra men att inget är klart i nuläget.

-----------------------------------------------------------------------------------

Lerum förknippas även med en annan 6A-spelare, nämligen Gårdas Niklas Söderberg.

Götaholmaren jobbar på att få en kommentar från Niklas själv...

-----------------------------------------------------------------------------------

Vill man se hur UAFC har det på sina träningar kan man kolla in deras blogg. En hel del bilder från deras inomhusträning.

Enligt bloggen är det mellan 25-30 spelare och en hel del nya spelare som testar.

Det verkar även som UAFC snart drar igång sina utomhusträningar.

-----------------------------------------------------------------------------------

Alla 6A-lagen verkar vara igång och tränar nu. Båda nykomlingarna från 7:an, FC Roma United och IK Kurdistan, verkar förbereda sig för debutsäsongen i 6A...

-----------------------------------------------------------------------------------

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0