Dagens matcher...

Bokedalen slog Björndammen i årets första möte mellan två 6A-lag. 2-0 blev det efter mål av Johan "Post" Nilsson och Patrick Allen.

Det verkar varit en match med mycket kamp men lite mer boll för BIF under den första halvleken och lagen har varsin bra chans. BBK:s Anton Linde bränner ett friläge och BIF:s Niklas Nilsson har ett bra skott som smeker stolpen.

I andra halvlek kan BIF ta ledningen när Johan "Post" Nilsson hänger in en frispark från 30-35 meter rakt upp i krysset! 2-0 kommer lite senare när Niklas Nilsson kan driva ner till kortlinjen och servera Patrick Allen som inte gör något misstag.

Björndammen var nöjda med sin första halvlek men kände att de tappade i den andra.

BIF:s matchrapport hittas HÄR.

Björndammens matchrapport ligger på deras Facebooksida.

-----------------------------------------------------------------------------------

Kurdistan spelade mot Somaliska idag men den matchen avbröts när Somaliska ledde med 3-2 då bråk uppstod. Enligt Kurdistan så attackerades en av deras spelare våldsamt och bråk uppstod efter detta...

Imon har Götaholmaren förhoppningsvis hittat lite mer info från helgens matcher...