Dan före dan...

Imorgon smäller det i Östra CupenGötaholm tar emot Lekstorp klockan 20.00 på Kviberg. Götaholm genomförde en lugn träning, särskilt för startspelarna i morgondagens match.

Det var bra med folk på träningen och till och med dansken hade hittat dit. Det var även två nya killar och testade, Niklas och Alexander. Niklas har ett förflutet i just Lekstorp där han spelade för 2-3 säsonger sedan. Efter ett litet uppehåll är han sugen på att lira boll igen.

Hos Götaholm saknas tyvärr Felix som skadade sig på senaste träningen. Ljungan lyser fortfarande med sin frånvaro och Abdi har ingen sett till på länge. Annars är alla tillgängliga för spel.

LIF har inte släppt någon trupp ännu men de lär ju komma med sina bästa gubbar.

Det har ju varit lite hets på sina håll inför matchen men allt har ju varit med glimten i ögat. Men självklart är det inget lag som vill förlora. Det är ju inte bara en semifinal i cupen som hägrar men det gäller också att sätta ner foten inför säsongen.

Götaholmaren tror ju starkt på att LIF kommer återfinnas i toppen av 6A iår och det man har sett i Östra Cupen förstärker väl bara den tanken. Det blir en riktig värdemätare för Götaholm som dock kommer med många positiva saker från vinsten över Romelanda.

Götaholm spelar ju även match på torsdag och då är det Säve som står för motståndet. Alla som har tränat och inte spelar imon kommer att spela i torsdagens match.

Imorgon spelas ju även de andra kvartsfinalerna i Östra Cupen och det är ju fler 6A-lag kvar i turneringen. Marieholm ställs mot Bergsjö IF. BIF med gamle Västkustentränaren Kenneth Lindfors spelar ju i 4:an men åkte på en riktig smäll mot seriekollegan Kortedala i lördags. Kortedala vann med 6-0! Kanske en liten skrällchans för Marieholm. Offensivt lär det ju inte vara några problem för MBoIK!

De två sista kvartsfinalerna spelas mellan FK Kozara-SKIF Semberija och Sävedalens IF-FC Bosona.

---------------------------------------------------------------------------------



Gårda slog BK S:T Jabob med 3-2 igår men mycket mer än så vet inte Götaholmaren just nu.

--------------------------------------------------------------------------------------

Imon är det bara Full Fart Framåt som gäller!!!

#6

Kommentarer
Postat av: Ultras

Hur känns det ? Haha 6-1 det säger säg själv!

Tyvärr

2012-03-07 @ 23:09:37
Postat av: Götaholmaren

LIF imponerade...Ultras gjorde det inte ;-)

2012-03-07 @ 23:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0