Inför helgen...

Det är en del 6A-lag i farten och så här ser helgens matcher ut:

LÖRDAG 3/3

CROATIA GÖTEBORG - FYRKLÖVERN (13.30 Bergsjövallen)

Croatia och Fyrklövern gör ett nytt försök att spela en träningsmatch (det första försöket blev inställt). Fyrklövern är ju ett nystartat lag som kommer att spela i 7B. De har hunnit med ett par träningsmatcher redan under 2012:

BK Bifrost 2-0 VINST
Säve 1-1 OAVGJORT
Tuve 0-1 FÖRLUST

Helt ok för ett nystartat division 7-lag. Croatia har ju spelat tre matcher (och jagar sin första vinst), förlust mot Hovås/Billdal, den avbrutna förlustmatchen mot Lundby och nu senast när man åkte ur cupen mot FK Kozara.

Svårt att veta vart vi har Croatia. Kanske får vi några svar efter morgondagens match...

LEKSTORPS IF - NOL IK (12.15 Lekstorpsvallen)

LIF slipar formen inför kvartsfinalen i cupen på onsdag med att möta Nol. Nol slutade trea i 6D förra året och lagen möttes även under försäsongen 2011. Då blev det en 2-1 vinst för LIF efter två mål av Marcus Pätsi.

Nol har än så länge mött bra motstånd och det har blivit förlust mot division 4-laget Kode med 1-3 och mot nya division 5-laget Lundby med 0-2.

LIF verkar komma till spel med ett stabilt lag även om några gubbar verkar fattas. Tommy Malmqvist verkar vakta målet istället för Emil Syrén och mittbackarna Danny Höglund och Johan Hedström är inte heller med.

MARIEHOLM BoIK - UTBYNÄS SK (13.15 Gunnaredsplan)

Båda dessa lag var ju igång i Östra Cupen där MBoIK ganska lätt slog ut BK Wobbler medans USK fick respass av Sävedalen.

Marieholm har äntligen fått igång en hemsida och den ligger länkad till höger. Sen om det händer något på hemsidan är en helt annan sak men iallafall ett steg i rätt riktning :-).

USK hankade sig kvar i femman förra året och har ju gamle Götaholmstränaren och Leedssupportern Ronny Svedberg som tränare.

Känns som en lagom värdemätare för Marieholm och det lär nog bli betydligt tuffare än mot Wobbler.

SÖNDAG 4/3

BOKEDALENS IF - BJÖRNDAMMENS BK
(12.00 Jonseredsplan)

Försäsongens första 6A-fight är ett faktum och det är Bokedalen och Björndammen som drabbar samman. BBK har ju imponerat med en del fina prestationer och Bokedalen har en storvinst i sin enda träningsmatch.

Efter en snabb titt på lagens hemsidor verkar det som båda lagen kommer med bra trupper till denna match.

Ska bli en intressant fingervisning inför serien...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Verkar som United Africa kommer att göra träningsmatchdebut för året snart. Enligt förbundets sida blir det match mot Masthugget nästa lördag (10/3).

UAFC har nu även börjat träna ute (på Bergsjövallen) och i och med det är alla 6A-lag igång med utomhusträningen och när UAFC har spelat mot Hugget har även alla 6A-lag spelat träningsmatcher!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Spänningen börjar byggas upp inför cupmötet mellan Götaholm och Lekstorponsdag och det är hårda ord från vissa håll. Det verkar dock som det kommer bli en hel del folk från Gråbo på onsdag.

Är dock inte helt hundra på vart traktorparkeringenKviberg finns?

Det verkar även som match-affischer har dykt upp:


Rykten säger att det även kan finns fler affischer där ute...

#6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0