Mer matcher...

Götaholmaren snurrade till det lite och fick för sig att Lekstorp spelade idag mot IK Friscopojkarna men den matchen spelades igår.

Det verkade som LIF snurrade runt en hel del på sina gubbar och luftade större delar av truppen. Båda nyförvärven Daniel Jonasson och Markus Dahlström fanns med. LIF börjar matchen lite trevande men kan ändå ta ledningen då Marcus Gylling slinker igenom och kan göra 1-0. Efter detta tar LIF tag i spelet mer och har bud på ett par mål till men de fina chanserna missas.

I den andra halvleken blir spelet lite mer böljande fram och tillbaka och IKF kan kvittera. Nyförvärvet Markus Dahlström blir inbytt i andra halvlek och hans debut blir riktigt lyckad då han avgör matchen i den 75:e minuten med ett fint skott utifrån som letar sig upp i nättaket!

LIF:s matchrapport hittas HÄR.

Bokedalen vässar formen rejält inför seriestarten och slog division 5-laget (Alingsås) Töllsjö med hela 6-0. TIF började annars matchen bäst och skapade lite chanser direkt. BIF kunde dock ta ledningen genom Niklas Nilsson efter en frispark. Nilsson ökar även på till 2-0 innan halvtid.

Direkt i början av den andra kan Nilsson fullborda sitt hattrick då han nickar in en hörna fram till 3-0. BIF har kontroll på tillställningen och målen fortsätter att trilla in. August Lindberg slår in en retur till 4-0 och Sebastian Klamas gör både 5-0 och 6-0.

BIF:s matchrapport hittas HÄR.

Om Götaholmaren uppfattade rätt på BIF:s hemsida så var detta klubben sista träningsmatch innan premiären. BIF har imponerat under försäsongen med 5 segrar på 5 träningsmatcher och 19-3 i målskillnad.

Öjersjö tog ännu en seger i en träningsmatch då nybildade division 6-laget FC Kungsbacka besegrades med 3-1. Enligt rapporter var det ingen höjdarmatch från ÖIF:s sida men vinsten kunde varit större om alla chanserna hade omvandlats till mål. Götaholmaren var fått fram två målskyttar iallafall, pånyttfödde Jimmy Åsell och Freddie Jillesjö. Sedan tog Pierre Högbergs goda minne slut...

--------------------------------------------------------------------------------

Olskroken lyckades både göra mål och vinna för första gången 2012 när Lindholmen besegrades med 2-1 på Överåsvallen. Båda målen gjordes av Patrik Magier, med ett förflutet i Jonsered i division 2. Magier är inte klar för Kroken utan var mest med för att känna på det lite. Känns väl som det skulle vara ett riktigt bra nyförvärv för Kroken

------------------------------------------------------------------------------

När det gäller målskyttar för Croatia i deras 3-6 förlust mot Östadkulle igår så svarade Genc Doroci för alla tre målen!

Västkusten spelar mot Backa BK just nu och Götaholmaren har fortfarande inget reslutat mellan United Africa och Kurdiska IF Halmstad.