It's bigger than...

Det har varit lite lugnt med bloggande denna veckan, mest på grund av att det blev fotboll tre dagar i rad och då räcker inte orken riktigt till...

Nu börjar det verkligen närma sig seriepremiär i 6A, mindre än två veckor kvar till första matchen (Olskrokens IF-Gårda BK, onsdagen 11/4)...

Innan dess har lagen i 6A dock lite träningsmatcher kvar och Götaholmaren jobbar för fullt med den Ultimata Guiden till 6A och det är väl även tänkt att det ska röstas lite här på bloggen inför serien.

Vi börjar dock med helgens träningsmatcher!

LÖRDAGEN 31/3

BJÖRNDAMMENS BK - SURTE IS FK
(14.00 Furulund)

Götaholmaren har inte hittat några fler matcher för BBK innan serien så det verkar bli ett genrep inför premiären (derby direkt mot Öjersjö). För motståndet står 6D-laget (laget gick upp som tvåa från 7D). Surte har spelat ett par tränngsmatcher men Götaholmaren hittar bara ett reslutat, en 4-2 vinst över seriekollegan Nödinge.

BBK har ju haft en stabil försäsong och kan nog bli farliga när serien drar igång!

CROATIA GÖTEBORG - FOTÖ GoIF (13.30 Bergsjövallen)

Motståndarna Fotö spelar i 7D men det verkade som man utgick förra säsongen, 2010 blev man fyra. Iår verkar man dock vara tillbaka för spel i 7D, även om det verkar ha varit lite dåligt med spelare hos Fotö så här på försäsongen.

Croatia har ju varit lite upp och ner under försäsongen, efter två fina vinster blev det en 3-6 förlust sist mot division 5-laget Östadkulle från Alingsås.

Detta är Croatias näst sista chans att slipa matchformen då laget genrepar mot Bergsjö IF den 6/4.

MASTHUGGETS BK - FC ROMA UNITED (13.30 Valhalla)

Roma skulle egentligen tagit emot Säve SK (6D) men det blev ett annat division 6-lag istället, nämligen Masthugget (6C). Hugget har under försäsongen bland annat lyckats förlora mot tre 6A-lag, Björndammen, Lekstorp och United Africa.

Nykomlingarna FC Roma har ju gått ganska bra, med tre vinster och en förlust än så länge under försäsongen.

Det verkar även som detta är Romas sista match innan serien drar igång...

FÄRJENÄS IF - GÅRDA BK (15.15 Backavallen)

Gårda har ju gått fram som en ångvält under försäsongen och har efter förlusten i första matchen, mot Hisingsbacka, vunnit sex raka matcher och gjort 30 mål på dessa sex matcher!

Nästa lag för rakning är alltså 6D-laget Färjenäs. FIF vann 7D överlägset förra året 15 poäng före tvåan och utan att förlora en enda match och gör nu ett nytt försök i 6D.

Gårda verkar ha sitt genrep den 3/4 och då ska Överåslaget försöka ta revansch på det enda laget som slagit dem än så länge 2012 (om nu inte Färjenäs vinner imon), nämligen storsatsande Hisingsbacka.

LEKSTORPS IF - NÖDINGE SK (12.25 Lekstorpsvallen)

LIF tar emot 6D-laget Nödinge, som Götaholm spelade 2-2 emot förra helgen. Den största skrällen i LIF:s trupp är väl att Götaholms Martin "Ljungan" Ljungdahl finns med!

Ljungan är ju fortfarande Götaholms spelare men han har förmedlat att han inte känner motivationen längre. Uppenbarligen var det inte motivationen för division 6A han menade utan mer specifikt för Götaholm.

Känns ju väldigt tråkigt för Götaholm att en spelare väljer att åka 5 mil (tur och retur) för att spela med ett lag i samma serie. Enligt Lekstorps hemsida pågår förhandlingar mellan klubbarna så vi får väl se vad som händer...

MARIEHOLM BoIK - LUNDBY IF 06 (13.15 Gunnaredsplan)

Marieholm har blandat och gett under försäsongen och har både gjort mycket mål framåt men även släppt in en hel del. Motståndarna Lundby är nog ett av de lag som spelat flest matcher under försäsongen, laget spelar sin 10:e match under 2012 imon. De flesta reslutaten har gått vägen för LIF, bland annat en 7-1 kross av Croatia. Allt verkar dock inte frid och fröjd då duktige Morad El Amrani (spelade All-starmatchen 2011) lämnar klubben och återvänder till Kungsladugård efter bara ett par månader i Lundby...

ÖJERSJÖ IF - SÄVEDALENS IF (JUNIORER) (13.00/15.00 Öjersjö IP)

Möjligen har Götaholmaren fått detta om bakfoten men det verkar som Öjersjö spelar två matcher mot Sävedalens juniorlag. Möjligtvis har ÖIF så mycket spelare att de kan ställa upp med två lag, eller så spelar ÖIF:s egna juniorer den ena matchen. Inte helt klart...

-----------------------------------------------------------------------------------------

Götaholm har matchfritt i helgen och kör istället lite beach-volley imorgon och lite god mat på det. Två nya spelare har tränat med GBK i veckan. Christian är en gammal Götaholmsspelare som testar på det igen och igår var det en kille från Virgo som tränade. Vi får se vad detta leder till.

När det gäller Felix så hoppar han fortfarande på kryckor och väntar fortfarande på svar på exakt hur skadan ser ut. Vill det sig illa så kanske det inte blir spel förrän efter sommaren.

Martin Johansson vilar fortfarande efter sin knäskada och det är oklart när han kan vara tillbaka i spel.

Matte Iljin dök ju upp ett pass förra veckan men har sen dess var träningsskygg.

Den extremt långe dansken är också väldigt närvarande på frånvarolappen. Klena fötter, jobb och flickvän lär enligt ryktena var de ledande orsakerna till denna frånvaro...

------------------------------------------------------------------------------------------

Olskroken verkar ställa in sitt genrep mot FC Fyrklövernpåskafton på grund av spelarbrist. Duktige Henrik Höljer kommer troligtvis inte att spela så mycket för Kroken denna säsongen på grund av jobb. Frågan är om detta påverkar den möjliga värvningen av Patrik Magier (som gjorde Krokens båda mål mot Lindholmen)? Det var nämligen Höljer som tog med sig sin kompis Magier till Kroken...

Det ryktas även om att skyttekungen Jonas Söderström äntligen börjat träna igen. Vi får se om rehaben i Thailand fungerade...

------------------------------------------------------------------------------------------

Västkusten verkar vara spellediga i helgen men genrepar mot Bosna IF nästa fredag (6/4).

------------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller United Africa så väntar Götaholmaren fortfarande på nyheter om vilka som lämnar och vilka som tillkommer. Götaholmaren har inte hittat någon information om någon mer träningsmatch för laget innan serien drar igång.

------------------------------------------------------------------------------------------

Inte heller Kurdistan IK verkar ha några fler matcher innan serien börjar.

------------------------------------------------------------------------------------------

Bokedalen har inga fler träningsmatcher inbokade men möjligen försöker de hitta en till innan serien drar igång. Dessutom går det att läsa på lagets hemsida att det är två nya spelare på ingång.

------------------------------------------------------------------------------------------

Lördagen lär inte bjuda på några uppdateringar då det ska spelas beach-volley och sedan ska detta beskådas på Sticky Fingers:



...även möjligen en och annan kall också....

#6

Kommentarer
Postat av: Sean G

Bosona vann över Lundby med 5-0! Gff hade feluppgifter på sin hemsida.

2012-03-30 @ 22:09:22
Postat av: Jonas

Vad jag vet gällande Mattias Iljin så är han på väg bort från Götaholm eftersom han redan tränar med ett annat lag!

2012-03-31 @ 11:20:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0