Kaos i Gråbo...

Lekstorp slog FC Roma med 3-2 i kvällens 6A-fight. Tyvärr avslutades matchen på ett väldigt trist sätt då det blev en massa bråk efter att LIF avgjort precis i slutet...

Verkar som domare Lars Forsberg inte kunde få igång matchen efter LIF:s segermål i den 90:e minuten utan han valde att bryta matchen. Det lär ju bli ett efterspel som säkert involverar avstängningar. Det troligaste är väl att resultatet står sig då det var så nära slutet, men vi får se...

Eftersom Götaholmaren inte var på plats är det svårt att veta exakt vad som hände. Tråkigt iallafall...

Matchrapporten lär nog dröja ett tag kanske...



Gårda slog ju Bokedalen med 5-0 igår och det märktes att Simon La Verghetta var spelsugen. Han var inblandad i några chanser direkt för Gårda, bland annat träffade han stolpen redan i den fjärde minuten. Det är även just La Verghetta som gör matchen första mål då han bryter in från sin högerkant och drar på med sin vänster och bollen går i mål via stolpen!

Gårda fortsätter att kontrollera matchen och Niklas Söderberg kan öka till 2-0 genom ett tungt skott utifrån. Efter detta höjer sig Bokedalen lite och skapar några chanser. Nils Hallgren träffar ribban och Patrick Allen har en nick precis över. Innan halvtid gör dock Gårda 3-0 på en mycket vacker frispark upp i krysset av Sebastian Gokah.

Tempot går ner i andra halvlek och Bokedalen har chanser till reduceringar. Istället kan Gårda ställa om blixtsnabbt några gånger och göra både 4-0 och 5-0 genom Carl Antti. Antti gjorde sin första match för säsongen och Götaholmaren trodde att han inte skulle spela iår, men så är alltså inte fallet!

Tungt för Bokedalen som har tre raka matcher utan varken vinst eller mål. Dessutom ställs de mot United Africa och Lekstorp i de nästkommande två matcherna.

BIF:s matchrapport hittas HÄR.

----------------------------------------------------------------------------------

#6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0