Götaholmsträning & Gårdamatch

Götaholmaren gillar öppenhet och har varit öppen med vilka nya spelare som tränat med Götaholm under denna frimånad (så länge spelarna själva godkänt detta). Nu är det dock så att vissa högre makter i föreningen inte riktigt gillar detta då de är rädda att andra lag ska kontakta spelarna.
 
Götaholmaren anser dock att fördelarna är större än nackdelarna. Om en spelare läser på bloggen att till exempel vissa spelare från lag högre upp i divisionerna tränar med laget så visar det att Götaholm är allvarliga med sin satsning. Dessutom kan det locka fler spelare att komma och provträna om de känner igen namnen på duktiga fotbollsspelare. Att Götaholm möjligen kan få tillbaka sin gamla målvakt (och skriver det bloggen) kan ha den effekten att andra gamla Götaholmare tänker till och kanske vill komma tillbaka och vara med på denna satsning.
 
Dessutom ska den positiva effekten av att bli omskriven här som ett möjligt intressant nyförvärv inte underskattas.
 
Visst finns risken att tränare för andra klubbar läser bloggen och kontaktar Götaholms möjliga nyförvärv men som sagt så anser Götaholmaren att det positiva övervinner det negativa.
 
Trots detta så vill inte Götaholmaren stöta sig med de styrande elementen och därför får väl bloggen fundera på vad som skrivs gällande spelare som provtränar med klubben...
 
Det ska ändå påpekas att detta är inte Götaholms blogg, detta är min blogg om Götaholm och 6A.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------- 
 
Måndagens Götaholmsträning var ännu en gång välbesökt (runt 25 spelare). De flesta av de nya spelarna som testat efter seriens slut var där. Det strävsamma paret ______ _______ & ______ _________ kör vidare och Götaholm hoppas självklart på en övergång för denna __-duo. _____ ____ från _______ __ fortsätter även han att träna med klubben och också där hoppas självklart Götaholm på ett nyförvärv.
 
Även gamle Götaholmsspelaren ______ "____" ______ har tränat med Götaholm ett tag och förhoppningsvis väljer han att återvända.
 
Det dök även upp en nygammal bekantskap, nämligen ____ _____ (född 1993). _____ har ett förflutet i Götaholm då han spelade juniorfotboll för klubben och även var och nosade på a-laget. Lämnade dock GBK våren 2010 och begav sig till Utsiktens juniorlag där han bland annat var kapten 2011. Han var även uppe och spelade i klubben b-lag men tyvärr fick han hela säsongen 2012 förstörd av skador. Nu dök han alltså upp och testade lite med sin gamla klubb och det såg stundtals väldigt lovande ut. Vi får se hur fortsättningen ser ut...
 
Själva träningen var helt ok på ett regnigt Kviberg. Efter uppvärmningen var det dags för smålagsspel och en avslutningsövning innan träningen avslutades med spel på helplan. Det bjöds på hyfsat spel och en och annan tunnel...
 
Götaholm har gjort klart med en till träningsmatch och det är mot de gamla rivalerna Utbynäs. Matchen spelas den torsdagen den 6/12Kviberg med start 18.30. Bara att plocka fram sina knickers!
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Gårda BK spelade träningsmatch idag mot just Utbynäs och den matchen slutade med seger för Utbynäs med 3-1. Målskytt för Gårda var Viktor Ryberg på en frispark (uppenbarligen var det inte bara tur mot Götaholm i serien). Gårda hade ledningen och den första timmen var laget starkare men USK vägde lite tyngre till slut och kunde kvittera och även ta ledningen. Slutresultatet fastställdes på en kontring i slutet. Gårda hade även lite problem med målvaktsspelet och fick spela med utespelare i kassen.
 
Sebastian Fernberg och Alexander Bergman var enligt rapporter Gårdas bästa spelare i denna matchen.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
 
FC Bosona söker träningsmatch till nästa vecka. Helst division 6-lag. Hör av er till Sean 0735123934.
 
#6

Kommentarer
Postat av: Robin

Stå på dig,Rasta! Det är din blogg och det är namnen och den personliga touchen som gör den läsvärd!

2012-11-28 @ 14:52:52
Postat av: j

Tjena!

vet du när man inte får provspela för Götaholm mer? Jag skulle gärna vilja komma och testa. Spelar just nu i ett lag i 6A

2012-11-29 @ 15:43:57
Postat av: Idag

J. VÄlkommen idag, 18,30

2012-11-29 @ 17:33:12
Postat av: Anonym

På kviberg, samling i klubblokalen runt 18,00 tiden

2012-11-29 @ 17:33:39
Postat av: Götaholmaren

Vi kör denna veckan och två till. Ring Görgen070-813 53 30

2012-11-29 @ 17:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0