Mer Rasta-TV från Öjersjö!

Vi kör vidare! Här dyker Öjersjös Pierre Högberg och Mikael Nilsson upp!
 
 
 
Det ska tilläggas att det fick klippas lite här och det kan möjligen dyka upp lite bonusmaterial vid ett senare tillfälle!
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
För er som missat detta så lägger Bokedalens IF helt ner sin verksamhet. Laget åkte ju ur 6A iår och skulle ha spelat i 7A nästa säsong.
 
Riktigt tråkigt tycker Götaholmaren men sådant är livet.
 
Det lär dock dyka upp en hel del gamla BIF-spelare i 6A nästa säsong. Ryktena placerar flera spelare i Öjersjö nästa säsong och det Götaholmaren hörde under helgens insidejobb hos Öjersjö förstärkte väl bara dessa rykten.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Det är som sagt ryktenas tid och det har cirkulerat lite snack om att nya Partille FC (som kvalade sig upp från 7A) gärna vill spela i fotbollens finrum (alltså 6A). Laget hamnade i 6C men rent geografiskt så stämmer det ju bättre med 6A.
 
Möjligen kommer PFC att lägga in en förfrågan till förbundet. Götaholmaren har även hört rykten om att Lekstorp möjligen skulle vara intresserade av att byta 6:a och därmed öppna upp för en plats för just PFC i 6A.
 
Enligt Lekstorps förre tränare och numera sportchef, Ingemar Holm, så stämmer dock dessa rykten inte alls!
 
Det går ju även att argumentera att lag från 7A borde hamna i 6A och lag från 7B i 6B och så vidare. Somalia SK som hamnade i 6A (upp från 7:an) spelade ju inte i 7A utan i 7B. Laget har dock sina hemmamatcher på Bergsjövallen, vilket geografiskt placerar dem i 6A....
 
Som ni hör är det ganska rörigt och det känns som det kan bli några förändringar i 6A innan serien fastställs.
 
Ska Partille FC in måste ju ett annat lag bort.
 
Ett annat rykte som Götaholmaren hört är att Västkustens BK möjligen kan tänka sig att flytta sina matcher från Kviberg till Heden. Detta skulle ju också kunna öppna upp för PFC i 6A...
 
Den som lever får se...
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Det verkar även som många 6A-lag förtillfället inte helt löst tränarbiten till nästa säsong. Götaholmaren ska försöka luska lite i hur läget är bland dessa lag...
 
#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0