Morgondagens match...

Det börjar verkligen dra ihop sig i 6A! Så här ser helgens matcher ut:
 
FREDAG 12/10
 
BOKEDALENS IF - BJÖRNDAMMENS BK (19.00 Jonsereds IP)
 
Förutsättningarna är ganska klara. Bokedalen behöver poäng för att ha en chans att hålla sig kvar i 6A, annars blir det nedflyttning. Blir det poäng så har Västkusten två matcher på sig att matcha dessa poäng för att hålla sig kvar.
 
Uppenbarligen har BIF haft en usel säsong men laget har spelat upp sig lite på slutet. 2-2 mot just Västkusten för två omgångar sedan och sen en tung 0-2 förlust mot Olskroken förra omgången. En match där Bokedalen dock var med bra spelmässigt.
 
Björndammen har haft en trevlig säsong och slog Croatia stort sist så självförtroendet är det inget fel på. Laget har också chansen att gå om Öjersjö i tabellen vid vinst (om ÖIF förlorar sina två sista matcher). Dessutom är det ju lite derby mot Bokedalen så motivationen borde finnas hos BBK. Det är också lagets sista match för säsongen.
 
Inga avstängningar för något av lagen.
 
TIPS: BBK känns för stabila. Tyvärr för Bokedalen så åker laget ur 6A.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nu finns en inbjudan ute på Götaholmarens Facebook-grupp för en 6A-fest den 10/11 på restaurang Simba. Vi hoppas självklart att så många 6A-profiler som möjligt kommer förbi och förgyller kvällen!
 
Goa gubbar som Toni Ceesay, Danny Höglund, Jimmy Palmqvist och Pierre Högberg är redan klara!
 
Är ni inte medlemmar på Götaholmarens Facebookgrupp så är det hög tid att bli det!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Tyvärr så verkar det som det inte blir någon Stures Cup ute i Gråbo iår. Intresset har varit för svalt och det är för få lag som anmält sig. Tråkigt tycker Götaholmaren, särskilt då Götaholm hade tänkt dyka upp och ta revansch från förra året...
 
#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0