Inför helgen!

Detta är helgens matcher:
 
LÖRDAGEN 29/9
 
ÖJERSJÖ IF - LEKSTORPS IF (13.00 Öjersjö IP)
 
Öjersjö stod upp bra mot serieledarna United Africa förra helgen men föll ihop på slutet och släppte fyra mål de sista 12 minuterna. ÖIF kan fortfarande smita förbi Gårda och knipa fjärdplatsen. I så fall Öjersjös bästa placering på väldigt länge, möjligen någonsin?
 
Lekstorps form är inget att snacka om. Laget har efter sommaren fem raka vinster och laget har bara släppt in två mål på de matcherna. Senast blev det en jättekross av Bokedalen med 7-1.
 
LIF har inga avstängningar och Johan Hedström är tillbaka efter en avstängning och lär gå rätt in tillbaka på sin mittbacksplats jämte Danny Höglund.
 
LIF verkar sakna Marcus Pätsi och Robert Söderberg.
 
ÖIF däremot har, enligt Götaholmarens noteringar, hela tre spelare avstängda: kapten Krook (Henrik alltså), Anton Petersson och Daniel Apell. Dessutom verkar det vara oklart om lagets burväktare, Alexander Wester, kommer att spela. 
 
TIPS: ÖIF är inte på något sätt ett dåligt lag men ett guldjagade LIF vinner!
 
GÅRDA BK - UNITED AFRICA FC (14.15 Överåsvallen)
 
Gårda BK har spelat upp sig efter en lite knackig vår och ligger för tillfället fyra. Formen är det inte heller något fel på då laget har fyra raka segrar (om nu segern mot Bokedalen räknas) och dessutom har laget gjort en hel del mål framåt. Senast blev det 4-3 mot Götaholm.
 
När det gäller form så är det dock serieledarna UAFC värre, sju raka vinster har laget för tillfället (även om två av dessa kommit på WO). Senast var det stundtals svajigt mot Öjersjö men det blev 6-2 till slut efter bland annat ett hattrick av Saidi Ishola.
 
Enligt Götaholmaren står UAFC:s Saidi Olurebi på tre gula och får alltså stå över.
 
Det känns som det kan bli en målrik match med två offensiva lag. UAFC kommer troligtvis som vanligt att ha mycket bollinnehav. Gårda är dock livsfarliga i sina omställningar, särskilt i spelvändningarna på Simon La Verghetta.
 
UAFC:s målskyttar har börjat komma igång och Calvin Okafor och nye Saidi Ishola har producerat. Gårda får verkligen se upp där!
 
TIPS: UAFC är serieledare och får gälla som favoriter. Dock skrällvarning!
 
CROATIA GÖTEBORG - OLSKROKENS IF (14.15 Bergsjövallen)
 
Utan att vara elak så är det utan tvekan den mest ointressanta matchen i omgången. Lagens form är sådär, Croatia har inte vunnit efter sommaren och förlorade mot Västkusten senast. Olskroken har inte vunnit på fem matcher (fyra förluster och en oavgjord). Placeringsmässigt så kommer nog varken Croatia (7:a) eller Kroken (8:a) att röra sig så mycket. Lagen kommer att sluta någonstans mellan 6:e och 9:e plats.
 
Croatia, har enligt Götaholmarens noteringar, Mazlum Sigirci avstängd pga av tre gula kort.
 
Kroken saknar Jonas Nordsten och Johan Hellenäs.
 
Riktigt svårt att veta hur det ser ut med motivationen hos lagen, Kroken har iallafall lagfest efter matchen så det kanske lockar till stordåd? Rykten om att Jonas "Söder" Söderström är barchef...
 
TIPS: Jaha...oavgjort brukar det bli när bloggen inte riktigt vet...
 
#6
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0