Matcher!

Dags för omgång 20!
 
ONSDAG 5/9
 
VÄSTKUSTENS BK - BJÖRNDAMMENS BK (19.30 Kviberg)
 
Västkusten har fem matcher på sig att lösa nytt kontrakt och då får väl varje match anses som en ödesmatch. Klubben har löst det med ny tränare, Ibro Mujkic från FC Roma United, inför slutspurten och möjligen kan han tända laget?
 
VBK har haft ett tufft spelschema på sistone men tog poäng senast mot Kroken, även om en 3-0 ledning tappades i slutet. Inga varningar för VBK och Adilson Lima är tillbaka från avstängning.
 
Björndammen har tre raka förluster men dessa är mot seriens topp-tre-lag. Senast rann det dock iväg lite när Marieholm vann med hela 7-3. Annars stod laget upp riktigt bra mot både LIF och UAFC. Inga avstängningar för Björndammen.
 
BBK har inte så mycket att spela för på pappret, och kommer varken att sluta serien i botten eller toppen. VBK har allt att spela för. Både för- och nackdelar där. Ibland låser det sig för lag som har pressen på sig och ibland kan lag som inte jättemycket att spela för spela ut ordentligt.
 
TIPS: Oavgjort!
 
TORSDAG 6/9
 
GÅRDA BK - ÖJERSJÖ IF (19.00 Skatås)
 
Två lag som på senare tid hittat formen och klättrat i tabellen. Gårda har 11-1 på sina två senaste vinstmatcher och ligger för tillfället fyra. Precis bakom sig i tabellen finns Öjersjö (dock med två matcher mindre spelade) som har vunnit sina fem senaste matcher. ÖIF har dock vilat sedan derbysegern mot Bokedalen den 22/8. Vi får se hur det påverkar laget.
 
Inga avstäningar hos något av lagen. Vårmatchen slutade med en 4-1 seger för Öjersjö.
 
Den lite ovanliga spelplatsen för 6A är Skatås.
 
TIPS: Kommer bli hårt. Magkänslan säger Gårda.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------
 
När det gäller Öjersjös Pierre Högberg så har han precis börjat plugga journalistik. Det verkar som det lutar sportjournalisthållet och herr Högberg verkar ha satt igång redan, klicka HÄR för mer!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------
 
Götaholm genomförde en lätt träning igår med mycket tvåmålsspel. Det var en del tunga ben från söndagens b-lagsmatch. Där blev det förresten en storvinst över gamla rivalerna Utbynäs. 7-1 skrevs siffrorna till och frågan är om inte mannen som fastställde slutresultatet kanske sköt in sig i Götaholms historieböcker. Görgen "Groggen" Johansson placerade nämligen in den sista bollen och är möjligen med sina 50+ den äldsta målskytten i Götaholms seniorhistoria?
 
När det gäller träningen var den välbesökt och det var även ett gäng juniorer uppe och tränade med a-laget. Även en gammal go lirare dök upp, Alexander Berg!
 
Annars var det som sagt mest tvåmålsspel som gällde, där höjdpunkten var när Shafie blev rejält klämd i en småländsk dubbelmacka mellan Götaholms nyförvärv Daniel och David. Rykten cirkulerar även om att Rasta behöver träna avslut. Av dem han hade igår var två katastrofala, ett riktigt uselt och det sista var kasst...
 
--------------------------------------------------------------------------------------------
 
#6
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0